Bugün Evinde Yangın Çıkan Çılgın Sedat Kimdir? Çılgın Sedat Kaç Yaşında ve Nereli?

Bugün evinde yangın çıkan sanatçı Çılgın Sedat oldukça merak edildi. Sağlık durumları iyi olan Çılgın Sedat yaşadığı olay sonrası göz yaşlarına hakim olamadı. Asıl ismi Sedat Kapurtu olan Çılgın Sedat bir zamanlar Survivor'da da mücadele gösteren yarışmacılar arasındaydı. Peki merak edilen Çılgın Sedat Kimdir? Çılgın Sedat kaç yaşında ve nerelidir? Detayları haberimizde sizler için derlerdik... 

Çılgın Sedat Kimdir?

Çılgın Sedat, gerçek adıyla Sedat Kapurtu, 1 Kasım 1973'te İstanbul'da doğdu. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 4 yıl eğitim aldıktan sonra tar ve cümbüş çalarak müziğe başlamıştır. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye çalabilmektedir.

Müziğe olan ilgisi kadar spora da ilgisi bulunan Sedat Karputu, Taekwondo, karate ve kick boks sporcusu ve Muay Thai hakemi olarak da bilinir.

Sedat Kaputu, 2005 yılında Özlem Karputu ile evlendi. Özlem Karputu ile evliliğinden Siraç ve Yağız adında 2 oğlu oldu. 2006 doğumlu oğlu Siraç'ın engelli olduğu biliniyor. 2014 yılında her Pazartesi yayınlanan 'Çılgın Sedat İle Çılgın Show' adında bir program sunan Sedat Karputu, 2015 yılında eşi Özlem Kapurtu ile beraber sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasına katıldı. 21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor kadrosuna alınmış, Ünlüler takımında yarışmış ve 63. günün sonunda elenmiştir.

Çılgın Sedat Rol Aldığı Filmler ve Albümleri

ÇILGIN SEDAT'IN ROL ALDIĞI FİLMLER

  • 2019 Lazkit

  • 2018 Benim Adım Osssman (Osman)

  • 2004 Koçero

ÇILGIN SEDAT ALBÜMLERİ

  • 2000: Delikanlı Gibi

  • 2002: Bastıra Bastıra Aşk

  • 2007: Siraç Bebeğime

  • 2014: Bir Daha Mı Tövbe

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış