Bugün de Gıybete Doyduk! 7 Ocak'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Ayşenur Balcı, yeni stili ve değişimiyle herkesi şaşırttı!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanıdığımız Ayşenur Balcı, sosyal medya hesabını kapatarak sessizliğe bürünmüştü. Ayşenur Balcı geçtiğimiz gün yayınladığı bir video ile yakında tekrar geri döneceğini açıkladı. Ancak Balcı'nın yeni stili ve görünümü herkesi şaşırttı... E nasıl şaşırtmasın ki? Baksanıza, nasıl da değişmiş. Resmen Ayşenur gitmiş, yerine bambaşka biri gelmiş.

Detaylar için:

İşte Benim Stilim Yarışmasıyla Tanıdığımız Ayşenur Balcı'nın Şimdiki Hâlini Görünce Gözlerinize İnanamayacaksınız!

2. Güzel oyuncu Ebru Şahin ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in aşk yaşadığı iddia edildi.

Hercai dizisi ile kalplerimizi fetheden Ebru Şahin'in, Oğulcan Engin ile birlikte olduğu iddia edildi. Ebru Şahin'in, Engin'in Cihangir'deki kafesinde görüntülenmesi ise iddiaları güçlendirmişti. Ebru Şahin'den konuyla ilgili bir açıklama geldi. Şahin, 'Oğulcan ile sadece arkadaşız.' açıklaması yaptı.

3. Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Acun Ilıcalı'nın, yeni sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ile fotoğrafı ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı ile Çağla Ayça Altunkaya Miami'de görüntülenmiş, herkes bu gizemli kadının kim olduğunu merak etmişti. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümünde de gördüğümüz Çağla Altunkaya, Şeyma Subaşı'na olan benzerliğiyle de dikkat çekmişti. Herkes bu aşkı konuşurken, aşkın ilk karesi ortaya çıktı.

4. İlişkileri gündeme bomba gibi düşen Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz, yaşadıkları aşkla ilgili konuştu!

İşte Benim Stilim yarışması ile tanıdığımız Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirerek Doruk adını almıştı hatırlarsanız. Yeğeninin eşcinsel evliliği için homofobik açıklamalar yapan Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz'ün aşk yaşaması ise gündeme bomba gibi düşmüş, herkesi şaşırtmıştı. Sevda Demirel, 'Ben Doruk'un bir tane fotoğrafına aşık oldum. Ama aşkımı ona çok hissettiremedim çünkü ben ilk defa böyle bir şey hissettim. Çok acayip bir enerjisi var, çok yakışıklı. Yarın annem geliyor, aileler bir yemek yiyecek birlikte.' açıklamasını yaptı. Demirel ayrıca, 'Türk halkının ne düşündüğü umurumda değil, bugüne kadar Türk halkı birçok şeyi tolere etti, Selin Ciğerci de evlendi. Biz yuva kurmak istiyoruz.' dedi.

5. Bu su hiç durmaz... Fatih Altaylı'dan da Şeyma Subaşı'na cevap geldi!

Şeyma Subaşı'nın İbiza'ya direkt uçuş için THY'den istekte bulunmasının üzerine Fatih Altaylı Subaşı için, “Köy yanar, k… taranır.” yorumunu yapmıştı. Fatih Altaylı'nın bu haddini aşan sözleri üzerine ise Subaşı, Altaylı'ya bir video ile cevap vermişti. Altaylı, Subaşı'nın yanıtına cevap verdi.

Altaylı'nın Subaşı'na cevabı ise şu şekilde:

“Şeyma Hanım, ‘Şahsıma’ verdiğiniz yanıtı okudum. Çok teşekkür ederim. Yüzde yüz haklısınız. Emin olunuz ki, sizden hiçbir beklentim yok. Ne sizden ne başkasından. Size yöneltmiş olduğum biraz da abartılı ifade edilmiş eleştirinin ne yaşam tarzınızla, ne yaptıklarınızla bir alakası var. Lütfen yanlış anlamayın. Dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Hatta beni düzenli okuyor olsaydınız, dilediği gibi yaşamak isteyen kadınların meydan okuyan tavrına saygı duyduğumu bilirdiniz. Daha önce Didem Soydan ve Eliz Sakuçoğlu gibi medyatik kadınların yaşam tarzlarına yönelik müdahil tavırlara tepki gösterdiğimi, onların sahtekar ‘muhafazakarlara’ karşı dik duran tavırlarını alkışladığımı da bilirdiniz. Tabii ki, bilmek ya da okumak zorunda değilsiniz. Yaşam biçiminiz, tercihleriniz tamamen sizi ilgilendirir. Sizden toplumsal bir duyarlılık göstermenizi de isteme hakkına hiçbirimiz sahip değiliz. Hatta samimiyetsiz bir duyarlılıktansa, samimi bir duyarsızlığı tercih ederim. Ki o bile beni ilgilendirmez. Benim size kızdığım mesele, sizden birkaç yaş küçük genç kızların okulda yemek yiyecek para bulamadığı bir dönemde ‘İbiza’ya direkt uçak koyun. 9 saat aktarma beklemek zor geliyor’ demenizdi. Elbette duyarlı olmak zorunda değilsiniz. Ama bu denli duyarsızlığı da insanların gözüne sokmanız gerekmiyor. Benim takipçilerim böyle istiyor size ne’ derseniz onda da haklısınız ama yine de bu eleştirimi, sizin hayat anlayışınıza veya tarzınıza eleştiri ya da müdahale olarak algıladıysanız emin olun ki, değildi. Sizden ricam eğlenmeye devam edin. Bunu da izlemek isteyenlerle paylaşın. Hiç karışmam, haddim değil. Elbette duyarlı olmak zorunda değilsiniz. Ama duyarsız olmak zorunda da değilsiniz. Bu vesile ile size yeni yılda da bol partili, bol eğlenceli ve inşallah özel uçaklı günler dilerim.”

6. Burcu Biricik'ten bir takipçisinin Sibel Ünli tepkisine cevap geldi!

Eşiyle birlikte Vietnam'da tatil yapan Burcu Biricik, Instagram'da Vietnam tatillerinden bir fotoğraf paylaştı. Dünyanın 3. büyük mağarasından bir fotoğraf paylaşan Burcu Biricik, bir takipçisinin Sibel Ünli tepkisiyle karşılaştı. Takipçisi intiharıyla hepimizi yasa boğan üniversite öğrencisi Sibel'in ölümünü, Biricik'in mağara görmesine bağlayınca, Biricik'ten de yanıt gecikmedi. Gerçekten çok garip bir zihniyet değil mi? Genç bir üniversite öğrencisinin yaşadığı geçim sıkıntısının faturasını genç bir kadına kesmek ne kadar doğru? Sapla samanı gerçekten ayıramıyoruz...

Dünkü gıybetler için:

Bugün de Gıybete Doyduk! 6 Ocak'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
07.01.2020

Su acun denen tipe bak.Igreniyorum su suratla 18-19 yasindaki kizlara yaklastigini düsününce. Pedofil köpek.

07.01.2020

ALLAH AŞKINA ALAN MEMNUN VEREN MEMNUN SİZEMİ DÜŞTÜ TASASI. MİLLETİN ÇIKAR İLİŞKİ VAR İŞTE ONADA AŞK DİYORLAR.

07.01.2020

#6 ya bıkmadınız mı alakasız insanlara efsane duyar kasmaktan asıl sorumlulara bi yerleriniz yiyorsa konusun ha pardon silivri çok soğuktur şimdi

07.01.2020

Burcu çok güzel cevap vermiş 👏🏻

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ