Bugün de Gıybete Doyduk! 7 Mayıs'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Murat Yıldırım, Instagram'da takip ettiği herkesin kendisini de takip ettiğini zanneden hayranına minik bir jest yaptı!

Detaylar için:

Murat Yıldırım, Instagram'da Takip Ettiği Herkesin Kendisini de Takip Ettiğini Düşünen Bir Hayranına Sürpriz Yaptı!

2. Ece Erken'in fake hesap açıp kendisini tehdit ettiğini iddia eden PuCCa, Erken'e demediğini bırakmadı.

PuCCa lakabıyla tanıdığımız Selen Pınar Işık, Ece Erken'in fake bir hesap açıp kendisini tehdit ettiğini iddia etti. PuCCa, Erken'e demediğini bırakmadı.

Detaylar için:

Ece Erken'in Fake Magazin Hesabı Açtığını ve Kendisini Tehdit Ettiğini İddia Eden PuCCa, Ünlü Sunucuya Demediğini Bırakmadı!

3. Kim Kardashian, paylaştığı fotoğraftaki photoshop hatası yüzünden sosyal medyanın diline düştü.

Photoshop hatalarıyla adından sıkça söz ettiren Kim Kardashian, bu kez photoshop'un suyunu çıkarınca; sosyal medyadan da tepkiler gecikmedi!

Detaylar için:

Yine Şaşırtmadı! Paylaştığı Fotoğrafta Photoshop'un Suyunu Çıkaran Kim Kardashian Dillere Düştü

4. Bedenini photoshop ile inceltenlere tokat gibi bir cevap veren büyük beden modelin, kendi fotoğraflarına aynısını yaptığı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde büyük beden bir model olan Erin Klay, fotoğrafının photoshop ile inceltilmesine kapak gibi bir cevap vermişti. İddialara göre modelin kendisi de fotoğraflarına photoshop uyguluyor!

Detaylar için:

Bedenini Photoshopla İnceltenlere Kapak Gibi Bir Cevap Vermişti: Büyük Beden Modelin Kendi Fotoğraflarına da Aynısını Yaptığı Ortaya Çıktı

5. Aynur Aydın, "mutlu ayaklar" notuyla yeni bir fotoğraf paylaştı.

6. Jülide Ateş'in programına konuk olan Yeşim Salkım, yıllardır kavgalı olduğu Gülben Ergen ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülben Ergen ile Yeşim Salkım'ın arasının yıllardır kötü olduğunu bilmeyen yoktur. Gülben Ergen ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapmaktan geri durmayan Yeşim Salkım, şimdi de katıldığı bir programda Ergen hakkında konuştu. Salkım, 'Başarılarını nasıl yaptığını öğrendiğimde onu alkışlamayı bıraktım. Bu hayattaki tek başarısı 3 çocuğu. Köşe yazarlığını dahi nasıl aldığını öğrendikten sonra, Göztepe Ticaret Lisesi'ni bile bitirememiş bir kadının Hürriyet gibi kocaman bir gazeteye köşe yazarı yaparsanız, bu ülkede Radyo Televizyon okuyan, gazetecilik okuyan herkes aç geziyor.' yorumunu yaptı.

7. Cara Delevingne ve Ashley Benson çifti ayrılma kararı aldı.

Bildiğiniz üzere ünlü model ve oyuncu Cara Delevigne ile Amerikalı oyuncu Ashley Benson birlikteydi. Ünlü çiftin karantina sürecinde ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Detaylar için:

Nazar mı Değdi? Aldıkları Fantezi Koltuğuyla Gündeme Gelen Cara Delevingne ve Ashley Benson Ayrıldılar

8. Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler'in nasıl bir baba olduğunu anlattı!

Berfu Yıldız ile Eser Yenenler, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Yine geçtiğimiz yıl da oğulları Kuzey'i kucaklarına almıştı. Berfu Yenenler, ‘Eser Yenenler’de ne gördün de çocuk yaparım dedin?’ sorusunu üzerine, eşinin nasıl bir baba olduğunu anlattı. Berfu Yenenler, “Eser aşırı babacan bir tip. Hani şöyle değil; çocukla çok ilgilidir, çocuğun her şeyini bilir değil de tavır olarak çok sahiplenici ve baba sakinliğindedir. Ayrıca çok iyi anlaşıyoruz.” dedi.

9. Survivor'da SMS oylamasında sonunca olan Sercan Yıldırım'ın babası isyan etti: "Elen gel!"

Bursaspor ve Galatasaray'da forma giyen Sercan Yıldırım, bu yıl Survivor'a katılmıştı. Sercan'ın Survivor'da SMS oylamasında sonuncu olması üzerine babası ve annesi isyan etti. Bursa halkının oğluna sahip çıkmadığını söyleyen babası, 'Elen gel oğlum, Bursa halkı hiçbir şeyi hak etmiyor' diye isyan etti.

10. Ev karantinasında olan İrem Derici'nin yeni pozları, sosyal medyayı salladı!

Dünkü gıybetler için:

Bugün de Gıybete Doyduk! 6 Mayıs'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
07.05.2020

9:)) Bursa halkıyla survivor yarışmacısı arasında ne tür bir ilişki var , halk neyi hak etmemiş?

07.05.2020

Sercan Bursasporun kazandığı tek lig şampiyonluğundaki kadroda vardı onu kastetmiştir.

07.05.2020

9- Senin oğlun itici yaratık gibi hareketler sergilerken halktan kendini soğuturken kafası nerdeydi ? Ayrıca millet açlıktan kırılırken oğluna sms derdine düşmedikleri için de özür dileriz bey amca!

07.05.2020

Herkes kafayı yemiş.

TÜM YORUMLARI OKU (12)