Bugün de Gıybete Doyduk! 5 Haziran'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, Türkan Şoray ile ilgili itirafıyla olay oldu!

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan usta oyuncu Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından Türkan Şoray ile ilgili yazdıklarıyla hepimizin kalplerini eritti!

Detaylar için:

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Cüneyt Arkın'ın Türkan Şoray'la İlgili İtirafı Hepinizin Kalbini Sıcacık Yapacak!

2. Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde kaybettiği oğlu Pars ile ilgili paylaşımıyla duygulandırdı.

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde 9 yaşındaki oğlu Pars'ı lenfoma nedeniyle kaybetmişti. Hepimizin içini acıtan bu kaybın ardından Şallı, oğlu Pars ile ilgili sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapıyor. Şallı'nın oğlu Pars'la ilgili son Instagram paylaşımı ise herkesi duygulandırdı. Şallı bu fotoğrafına, 'Mutfaklar bombos artık 🧚Dünle beraber gitti, cancagızım , ne kadar söz varsa düne ait. Simdi yeni seyler söylemek lazım. Rumi💜 Poncigin istegini yerine getirecegim 💜🙏🏻🧚 #poncik #pars #melek Bugun biraz idare edin beni böyleyim 🙏🏻🧚💜' notunu düştü.

3. Şarkıcı İrem Derici, kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Eğlenceli kişiliği ve dobralığıyla tanıdığımız İrem Derici'nin açıklamaları her zaman çok konuşuluyor biliyorsunuz ki. İrem Derici son olarak kendisiyle ilgili söyledikleriyle gündeme geldi. Derici,“Kendimi büyük seksi buluyorum. Bende Teoman’daki karizma var. Kendimde değiştirmek istediğim hiçbir şey yok. Ayak tırnağımdan saç telime kadar kendime aşığım. Ben değişmeyeceğim. Beni kıskanıyorlar. Benim özgür yaşamamı ve istediğimi konuşmamı kıskanıyorlar.” dedi.

4. Oyuncu Kadir Doğulu, sokağa çıkma yasağının iptal edilmesini tiye aldı!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

5. Demet Akalın ile Gülben Ergen arasında Taha Duymaz gerginliği yaşandı!

Kısıtlı imkanlarla yemek yaparak sosyal medyada paylaştığı videolar ile gündeme gelen Taha Duymaz, geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen ile canlı yayın yapmıştı. Gülben Ergen, Taha Duymaz'ın evinin belediye tarafından yapılacağını duyurunca; Demet Akalın Ergen'e gönderme yaptı. Akalın, 'Ben kuru kuru canlı yayına almayayım, yatak odası takımı yollayayım.' yorumunu yaptı.

Kaynak

6. Tarkan'ın 'koronavirüs paylaşımı' sosyal medyada olay oldu!

Megastar Tarkan'ın koronavirüs paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Tarkan'ın maskeli ve eldivenli paylaşımı, çok sayıda beğeni ve yorum aldı!

7. Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımıyla ortalığı kasıp kavurdu!

Eda Taşpınar'ın bronz ten sevdasını bilmeyeniniz yoktur. Yazın gelişini belirleyen isimlerden biri olan Eda Taşpınar, Instagram'da paylaştığı fotoğrafla ortalığı kasıp kavurdu. Taşpınar bu gönderisine 'Hadi artık bronzlaşalım' notunu düştü.

8. Demet Akalın, Serenay Sarıkaya'nın evinin bahçesinde izinsiz görüntülenmesine tepki gösterdi!

Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Cem Yılmaz, magazin muhabirleri tarafından evlerinin bahçesinde izinsiz görüntülenmişti. Bu yaşananların ardından Cem Yılmaz ise yasal yollara başvuracağını açıklamıştı. Bu duruma tepki gösteren isimlerden biri de Demet Akalın oldu. Akalın konuyla ilgili, “Kıçını yesinler o da haram olsun. Habercilik röntgencilik değildir. Ev mahremdir. Nokta.” yorumunda bulundu.

Dünkü gıybetler için:

Bugün de Gıybete Doyduk! 4 Haziran'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Kızına Şiddet Uygulayan Annenin Görüntüleri Tepki Çekti! 'Alın Sizin Olsun'
YORUMLAR
05.06.2020

Demet akalını suriyeli göçmen diye avrupaya yada suriyeye gönderebilirmiyiz acaba Türkçede bilmiyor geride dönemez ne pis insan aq

05.06.2020

Demet Akalın çevirisi icin teşekkürler, yemin ediyorum birkaç kere okudum ne demek istediğini anlamak icin 😂

Pasif Kullanıcı
05.06.2020

Artık İrem Derici'nin saçma salak hareketlerinden bıktım. Ayrıca bu Eda Taşpınar kim? Ünlü mü ünlümsü mü anlayamadım.

05.06.2020

Bu sefer herbirine ayrı yorum yapmamişsın bir iki üç diye şaşırdım 😀 4. güzel Vine videolarını hatırlattı şuanki tiktok uygulamasının aksine komikti en azından 6. Tarkan daha yeni mi corona virüsü öğrenmiş. Maske eldiven paylaşımı ilk haftaydi 7. keşke yüzünü de gorseydik 5.ve 8.demet Akalın ne içiyor banada verin dün fakir oluyorum bugün yatak takımı. Cem yılmaz ile Serenay Sarıkaya neden evinin bahçesindeymis anlamadım ama magazincilerin onu çekmek yerine bu ikiliyi çekmesini kiskanmış galiba 2. İrem Derici hep aynı zaten madem kendini güzel hissediyordun da hadi burunu yaptırdıktan sonra oldu diyelim bu algı Blumia değil miydin sen daha önce bu güzellik takıntısı yuzunden dünde aynı görünüyordun bugün mü güzel oldun 1ve 2 ye birşey demiyorum çünkü 1 numarayi. Okuyacak halim yok uykum var 2 numara için Allah rahmet eylesin umarım acısı azalır gelecekte 2.defa çocuk dünyaya getirir Yada bir çocuk evlat edinir. Kendi çocuğu gibi benimser mutlu olur.

TÜM YORUMLARI OKU (12)