Bugün de Gıybete Doyduk! 30 Nisan'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylaaaar, olaylaaaar...

1. Hakan Sabancı'yla olan ilişkisini ifşa eden Aygün Aydın yine yaptı yapacağını. Kendisi Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımla herkesi tekrar dumur etmeyi başardı.

👇

İfşa Ettiği Hakan Sabancı'ya Veda Eden Aygün Aydın'ın Herkesi Dumur Eden Paylaşımı

2. Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' adlı YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Halil Sezai cezaevinde yaşadıklarını ilk kez anlattı.

👇

Cezaevindeki Günlerini İlk Kez Armağan Çağlayan'a Anlatan Halil Sezai'nin Açıklamaları Gündem Yarattı

3. Demet Akalın ve Alişan kendi programlarında tam kapanma ve ekonomi hakkında yaptıkları yorumlarla ekran başındaki herkesi çileden çıkardı.

👇

Tam Kapanmada Sahil Beldelerine Akın Edenlere 'Kimse Param Yok Demesin' Diyen Demet Akalın Tepkilerin Odağında

4. Ünlü oyuncu Elçin Sangu aşılama çalışmalarıyla ilgi olarak sosyal medyada isyan etti.

5. Demet Akalın, İtalyan sevgilisi tarafından aldatılan Can Yaman'ın kız arkadaşına 'çirkin şansı' dedi.

6. Tarkan '5 yıl önce bugün... Nikah öncesi son rötuşlar... Daha nice 5 yıllara can Pınar’ımmm. I love you❤️' notunu düşerek evlilik yıldönümünü kutladı.

7. Ünlü oyuncu Bade İşçil çalışmayı özlediğini ancak pandemi dolayısıyla oyunculuk yapmayı tercih etmediğini ifade etti.

'İşimi, para kazanmayı özledim. Kaç senedir çalışmıyorum. Ödemeleri denkleştirerek bir şekilde geçiniyorum. Biz öyle turnayı gözünden vurmadık, o kadar açılamadık. Ama çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz.'

8. Oyuncu Murat Yıldırım tam kapanma öncesinde ihtiyaç sahiplerine kendi elleriyle erzak kolisi dağıttı. Bu durum sosyal medya kullanıcılarının büyük takdirini topladı.

9. Yasak Elma'nın 108. bölümünde diziden ayrılan Nesrin Cavadzade'nin yönetmenle kavga ettiği ve dizinden bu yüzden çıktığı iddia edildi.

Dizinin güncel yönetmeni olan Murat Öztürk rahatsızlanınca yerine eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt geldi. Yeşilyurt'u çekimi olmamasına rağmen ziyarete gelen Eda Ece ve Neslihan Yeşilyurt  sohbet etmeye başlayınca Yeşilyurt çekimi yardımcı yönetmene devretti. Nesrin Cavadzade ise bu duruma sinirlenerek 'İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz' diyerek üşüdüğünü belirtti.

10. Ünlü şarkıcı İrem Derici, Dünya Dans Günü için hazırladığı videoyu paylaşıp 'Dünya starlarından eksiğimiz yok, fazlamız var. Bu virüsten kurtulup, konserler başladığında el alem sahne şovunu görecek' dedi.

11. Tom Cruise 'Görevimiz Tehlike 7' filminin çekimlerindeki set karavanına ağaç dalları sürekli çarpınca çok sinirlendi.

Set emekçilerine dinlenemediğini söyleyen Cruise, ağaç dallarının kesilmesini istedi.

12. Dünyanın en güçlü kadınlarından biri olan Oprah Winfrey, geçtiğimiz günlerde Dr. Oz'un programına katılarak küçüklüğünde şiddete uğradığını açıkladı.

👇

Ünlü Televizyoncu Oprah Winfrey Kendisini Yıllardır Etkileyen Travmatik Geçmişini Anlattı!

Dünkü gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz 👇

Bugün de Gıybete Doyduk! 29 Nisan'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
YORUMLAR
30.04.2021

Çocukken istismara uğraması üzücü bişey ama Oprah Winfrey bunu ilk defa açıklamıyor ki sürekli söylüyor zaten sanki ilk kez açıklanmış bilmiyorduk gibi 😐😐

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ