Bugün de Gıybete Doyduk! 24 Şubat'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Yasak aşkıyla Budapeşte'de görüntülenen Ece Erken, aşkını itiraf etti!

Sunucu Ece Erken ile avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bir yıldır birlikte olduğu ortaya çıktı! Söylemezsem Olmaz programında kadınları aşağılayan söylemleriyle tepki çeken ve ahlak bekçiliğine soyunan Ece Erken'in, 15 yıldır evli olan, iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile beraber olduğu ortaya çıktı. Üstelik bu ilişkinin bir yıldır da devam ettiği söyleniyor...

Detaylar için:

Yasak Aşkı İtiraf Etti! Ece Erken, Evli Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bir Yıldır İlişki Yaşıyor

2. Survivor yarışmasına katılan Tayfun, babası şarkıcı ve oyuncu Emrah ile ilgili konuştu...

Babasıyla görüşmeyen Tayfun, yaşadıklarıyla ilgili konuşarak herkesi duygulandırdı. Tayfun'un Survivor'da babasıyla ilgili sarf ettiği sözler ise şu şekilde:  'Çocukluğumdan beri ben babamı tanımadım. İlk defa 7 yaşındayken televizyonda gördüm. Bana dediler, 'Bak işte senin baban. O kadar zor günler geçirdim ki benim yaşıtlarım okuldayken, ben DNA testinde kan veriyordum.'

Tayfun'un hikayesini buradan okuyabilirsiniz:

Emrah'ın Oğlu Tayfun'un Survivor Adasına Girmeden Önce Verdiği İnanılmaz Evlatlık Mücadelesi

3. Oyuncu Arda Kural, yaşadığı zor günlerin ardından 7 sene sonra setlere döndü!

Arda Kural, yaşadığı zor günlerin ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Rolü gereği saçlarını boyatan Kural, yaşadıklarıyla ilgili konuştu. Kural, 'Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var, onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı ben de öyle yaptım ve sorunları aştım.' açıklamasını yaptı.

4. Harika Avcı, Biricik Suden'in fotoğrafını kendi fotoğrafıymış gibi paylaşınca sosyal medyanın diline düştü!

Şarkıcı Harika Avcı, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in Instagram fotoğrafını kendi fotoğrafıymış gibi 'Spor yürüyüş sonrası' notuyla paylaşınca sosyal medyanın diline düştü. Tabii bu durum sosyal medyanın gözünden kaçmadı!

5. Demet Akalın, Hollywood yıldızı Scarlett Johansson’ın elbisesine bir hayli (!) benzeyen bir elbise ile sahneye çıktı.

Giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, ünlü yıldız Scarlett Johansson'ın Oscar partisinde giydiği elbisenin neredeyse birebir aynısını diktirdi. Akalın bu kostümü sahnede giydi!

6. Serenay Sarıkaya'nın, Cem Yılmaz'la yaşadığı aşkla ilgili tedbirler aldığı iddia edildi!

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündeme bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya'nın, bu aşkla ilgili birtakım önlemler aldığı iddia edildi. Söylentilere göre Sarıkaya, eskiden sık sık gittiği AVM'lerde görünmüyor; gazetecilerin uğrak noktası olan ünlü mekanlardan da uzak duruyormuş. E ünlü olmanın da zor yanları var tabii...

7. Murat Boz eski sevgilisi Aslı Enver'i Instagram'da takipten çıkarttı!

Bir dargın bir barışık devam eden ilişkilerine nokta koyan Murat Boz ile Aslı Enver çifti cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Aslı Enver ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yakınlaştığı iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Murat Boz'dan hepimizi şaşırtan bir hamle geldi. Boz hem eski sevgilisini hem de Uraz Kaygılaroğlu'nu Instagram'da takipten çıkardı. Aslı Enver de Murat Boz'un bu hamlesine aynı şekilde cevap vererek, eski sevgilisini takipten çıkardı.

8. Adı Tuba Ünsal ile aşk dedikodularına karışan Caner Karaoğlu ile eşi Elisabeth Mas'in devam eden davasında ara karar verildi!

İş insanı Caner Karaoğlu, eşi model ve moda tasarımcısı Elisabeth Mas'e 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Tuba Ünsal'la da adı anılan Caner Karaoğlu'nun açtığı davada ara karar verildi. Mahkeme çiftin 3 yaşındaki kızları Mia'nın velayetini geçici olarak baba Caner Karaoğlu'na verdi.

9. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı Yasin Obuz'a sert çıktı!

MasterChef yarışması ile ekranlara gelen Yasin Obuz, MasterChef'in ardından Survivor 2020 ile ekranlara geri döndü. Survivor'da takımların ödül oyunu için toplandığı sırada takım arkadaşı Fatma Günaydın ile tartışan Yasin Obuz, Acun Ilıcalı'yı sinirlendirdi. Fatma Günaydın, “Makbule’nin yerine gitmesi gereken insanlar vardı. Bir anda oldu, biz de şaşkınız” dedi. Araya giren Yasin, “Mademki ortaya laf attın, isim ver. Kimler gitmeliydi?” sözleriyle Fatma'ya yüklenince Ilıcalı da Yasin Obuz'a; “Sunucu benim, sen farkındasın değil mi? Onu ben sorayım istersen! Öyle bir şey sorarsam ben sorarım.” sözleriyle sert çıktı!

Popüler İçerikler

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR
24.02.2020

sonda ki haber mi simdi? artik survivor da olan biten herseyi giybet diye onumuze koyarsiniz.ay isin iyice boku cikti

24.02.2020

Bu ünlü kadınılarının ilişkisi olan erkeklere düşkünlüğü oldukça mide bulanıdırıcı.. Serenayı da Tuba ünsalı da Ecesi de aynı bok....

24.02.2020

toplum ve iş sektörleri de olarak evlilerle ilişkisi olanları me zaman dışlamaya başlayacağız? bunlar nasıl prim görür ki, tv de ya da sokakta aleni çarpık ilişki yaşayanları görmek istemiyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (10)