Bugün de Gıybete Doyduk! 21 Eylül'de Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. 11 yaşındaki çocuğun Ramo dizisini RTÜK'e şikayet ettiği mesaja, dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan sert bir tepki geldi!

Detaylar için:

Kurgu mu Gerçek mi? 11 Yaşındaki Çocuğun RAMO Dizisini RTÜK'e Şikayet Ettiği Mesaja Murat Yıldırım'dan Büyük Tepki Geldi

2. MasterChef'te dopdolu bir haftanın ardından bir isim yarışmaya veda etti!

Detaylar için:

Reytinglerde Zirveyi Kimselere Bırakmayan MasterChef'te Bu Hafta Kim Elendi?

3. Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham, eşi Victoria'nın poposunu 'İyi görünüyor' notuyla paylaştı!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

4. Şarkıcı Demet Akalın, yeni paylaşımıyla yine konuşulmayı başardı!

Söyledikleriyle ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, yeni Instagram paylaşımıyla ses getirdi. Akalın'ın paylaştığı fotoğrafına, “insan mısın be kızım” notunu düşmesi ise dikkat çekti! Kendimizi şu kadar sevsek yeter...

5. Süreyya Yalçın, yeni paylaşımlarındaki zayıflığıyla dikkat çekti!

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, yeni paylaşımlarıyla dikkat çekti. Yalçın'ın yeni paylaşımlarındaki zayıflığı takipçilerini bir hayli şaşırttı.

6. Deren Talu'nun fotoğraflarına shop yaptığı dikkatli gözlerden kaçmadı!

Defne Samyeli'nin 23 yaşındaki kızı Deren Talu, sevgilisi Baran Tınaz ile bir arkadaşlarının düğününe katıldı geçtiğimiz günlerde. Deren'in Instagram'a yüklediği karelerde arka planı yamultması ise dikkatli gözlerden kaçmadı! Deren bile photoshop yapıyorsa biz ne yapalım a dostlar?

7. Selin Ciğerci, Acun Ilıcalı’nın düzenlediği uzaktan eğitime destek kampanyasına 200 bin lira bağışladı!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde uzaktan eğitim için bir destek kampanyası düzenledi. Canlı yayına bağlanan ünlü sosyal medya fenomeni Ciğerci, çocuklar için 200 bin TL bağışladı. Ciğerci ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’yla görüşme halinde olduğunu ve önümüzdeki yıl bir okul yaptıracağını da açıkladı. Ne güzel, umarız herkese örnek olur!

8. İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanıdığımız Zeynep Karaca'nın güzellik merkezinde botoks yaptırdığını ve yüzünün tanımaz hale geldiğini iddia eden kadına, Zeynep Karaca'dan cevap geldi!

Karaca, botoksu yapan Meryem adlı şahsın kendi güzellik merkezinde çalışmadığını ama mağdur kadına o kişiyi kendisinin önerdiğini söyledi. Suçlamaları kabul etmeyen Zeynep Karaca, 'Ben de yaptırdım bir şey olmadı. Kimseye aracı olmayın, olan aracıya oluyor. Kadın çantasıyla geldi, işlemi benim güzellik merkezimin bahçesinde yaptı. Kadın benim güzellik merkezimde çalışmıyor. O sordu kime yaptırdın diye ben de söyledim. Güvenlik kamerasında her şey mevcut' açıklamasında bulundu.

9. Meryem Uzerli, Hakan Gence'ye verdiği röportajda hamileliği nedeniyle kendisini eleştirenlerle ilgili konuştu!

Yeni Akit gibi kendini bilmez güruhların eleştirdiği Uzerli, “Çocuk Allah’tan bir hediye... Bu konuda kimsenin kimseyi yargılamaması lazım. Günah olur. Sadece sevgi, güç ve inanç olmalı. Sen Allah’tan gelen mucizelere izin verirsen hayat da sana farklı kapılar açıyor.” yorumunda bulundu.

Dünkü gıybetler için:

Bugün de Gıybete Doyduk! 18 Eylül'de Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Popüler İçerikler

Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
21.09.2020

Victoria Beckham bu dünyada cenneti yaşadı cidden yaa.

21.09.2020

İnstagramda da Meryem Üzerlinin röportajını okudum. Yorumlar bakılacak gibi değildi..Ahlak bekçileri ve Akit gazetesiyle aynı zihniyete sahip cahillerin yorumu çok fazlaydı..

22.09.2020

Deren bile ne ya?

23.09.2020

Editör'ün pohpohlaması işte...

TÜM YORUMLARI OKU (8)