Bugün de Gıybete Doyduk! 17 Nisan'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Ne yazık ki acı haber geldi: Ebru Şallı'nın bir süredir lenfoma tedavisi gören oğlu Pars, hayatını kaybetti...

Ebru Şallı ile Harun Tan'ın küçük oğulları Pars, bir süredir lenfoma tedavisi görüyordu. 1 yıldır lenfoma tedavisi gören Pars, ne yazık ki dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Huzur içinde uyu Pars...

Detaylar için:

Acı Haber Geldi... Ebru Şallı'nın Bir Süredir Tedavi Gören 9 Yaşındaki Lenfoma Hastası Oğlu Pars Hayatını Kaybetti

2. Angelina Jolie’ye benzemek için geçirdiği ameliyatlarla tanınan Sahar Tabar, koronavirüse yakalandı!

İranlı blogger Sahar Tabar, dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'ye benzemek için birçok ameliyat geçirmişti. Paylaşımları nedeniyle İran'da cezaevinde bulunan Tabar'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

3. Oyuncu Demet Özdemir, toplamda dört Oscar ödülü kazanan Parazit filmini takipçilerine önerdi!

Geçtiğimiz yıl sinema dünyasını kasıp kavuran ve dört dalda Oscar ödülü kazanan Parazit filmini öneren Demet Özdemir, sosyal medyanın diline düştü. Demet Özdemir'in “Etkilendiğim Parazit diye bir film vardı, kısa zaman önce izlemiştim. Gerçekten çok başarılı buldum. Zaten yanlış hatırlamıyorsam filmin adaylığı da var.” sözleri sosyal medyada tiye alındı.

4. İbrahim Selim'in canlı yayınına katılan Oğuzhan Koç, karantinada pizzacıyla sarılıp öpüştüklerini söyleyerek şaşırttı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

6. Seren Serengil, ‘Sütyenlerim büyük ihtimalle beni öldü sanıyorlar’ diyen Aynur Aydın’ı diline doladı!

Son günlerde Ece Erken'in yerine Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğuna getirilen Seren Serengil, Aynur Aydın'ın 'Sütyenlerim beni öldü sanıyorlar' sözlerine çıkıştı. Serengil, “Nasıl hiç utanmadan bunları söyler? İç çamaşırını kullanmadığını söylerken hiç mi hicab duymuyor? Herhalde psikolojisi bozuk. Ayrıca ben hiç tanımıyorum Aynur Aydın’ı, şarkıcı mı?” dedi. Nasıl bir enerji, inanılmaz gerçekten.

Dünkü gıybetler için:

Bugün de Gıybete Doyduk! 16 Nisan'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
17.04.2020

2 numaraya niye kimse tepki göstermiyor? kızcağızı hapse atmışlar, hapse.paylaşımları sebebiyle. fazla estetikli birinin psikolojik olarak sıkıntıları olabilir ama hapiste işi ne lan? çünkü saçı gözüküyormuş. islam cumhuriyeti işte kadınların saç teli bile hapse atılmaları için bir sebep. ulan doğaya bak aslanlar yeleli tavus kuşları tüylü. bu ruh hastaları insan dişisinin vücudundan rahatsız oluyor. bütün teokrasi yönetim biçimlerinin sona ermesi dileğiyle.

17.04.2020

yalnız o yüzden değilmiş yasadışı yollardan para kazanmaktan içerdeymiş

17.04.2020

ece o filtre ne ya retricayla cekseydin hahahAbsnAna

17.04.2020

Aynur Aydın'ın ses sanatçısı olması kadar, seren serengilin meşhur olması da ironik. Ayrca 2 numaradaki kızın Angelina Jolie'ye benzemek için yapmadığını, ölü gelin filminin karakterine benzemeye çalıştığını haber yapmıştınız daha dün. Editör onedioyu takip etmiyo sanırım

TÜM YORUMLARI OKU (11)