Bugün de Gıybete Doyduk! 14 Ocak'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Sıla ile Hazer Amani dünyaevine girdi!

Sır gibi saklanan nikah nihayet gerçekleşti, ünlü şarkıcı Sıla ile Şef Hazer Amani dünyaevine girdi. Çift sadece yakın arkadaşlarının dahil olduğu sade bir nikahla 'Evet' derken, nikahın ardından Nişantaşı'nda davet verdi. Sıla'mız kendi düğününde sahne de aldı! 😍

Detaylar için:

Sır Gibi Saklanan Nikah Gerçekleşti! Güzeller Güzeli Sıla ile Şefimiz Hazer Amani Dünyaevine Girdi

2. Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz’ın kendisi için söylediği, “Instagram’da ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum.” sözlerine cevap verdi!

Cem Yılmaz'ı kulisten izlediği iddialarını yalanlayan Serenay Sarıkaya, “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” yorumunu yaptı.

3. Bedelli askerlik görevini yerine getiren Edis'in askerlik arkadaşlarına şarkı söylediği video sosyal medyada gündem oldu!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

4. Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, eşi Begüm Şen'e sürpriz bir doğum günü düzenledi.

Begüm Şen'i belki tanıyorsunuzdur, kendisi tarzıyla beğenilen bir isim. Los Angeles’ta yaşayan Begüm Şen'e, eşi Adnan Şen tarafından sürpriz bir doğum günü düzenlendi. Adnan Şen, sürpriz olarak eşinin hayran olduğu Mel Gibson’ı evlerine davet etti.

5. Amerikalı Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. John Demartini’nin ‘Çığır Açan Deneyim’ adlı seminerine katılan Çağla Şikel ile Defne Samyeli, sosyal medyanın diline düştü!

Nefret ve hayranlık hissedilen kişileri anlama ve affetmeyi öğreten 16 saatlik seminer için 12 bin 800 TL ödeyen Defne Samyeli ile Çağla Şikel sosyal medyanın diline düştü. Birçok kişi semineri tiye aldı!

Detaylar için:

Amerikalı Kişisel Gelişim Uzmanının 'Affetmeyi' Anlattığı Seminere 12 bin 800 Lira Ödeyen Defne Samyeli ve Çağla Şıkel'e Gelen Komik Tepkiler

6. Instagram'da Rinda Jemines isimli bir Türk kullanıcı, yabancı biriymiş gibi konuşarak trollediği futbolcularla mesajlaşmalarını yayınladı.

Kullanıcı, Tolgay Arslan, Abdulkadir Parmak, Jose Sosa, Mohamed Elneny ve Christian Luyindama'yı trolleyerek, mesajlaşmalarını yayınladı.

Detaylar için:

Danla Bilic 2 Geliyor! Futbolculara Mesaj Atan Bir Türk Kızı Bütün Mesajları İfşa Edince Ortalığı Karıştırdı

Dünkü gıybetler için:

Bugün de Gıybete Doyduk! 13 Ocak'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
14.01.2020

where do you life ne aq

14.01.2020

mel gibson'a nolmuş amk az önce odun kesiyodum tutup getirdiler gibi

14.01.2020

hahahahahah :DDD

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ