Bugün de Gıybete Doyduk! 12 Kasım'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Gazeteci Ahmet Hakan ve eski İşte Benim Stilim Yarışmacısı Melike Çamlıoğlu'nun aynı yerde yaptıkları paylaşımlar kafaları karıştırdı!

Gazeteci Ahmet Hakan'ın sosyal medya paylaşımları ile İşte Benim Stilim programının eski yarışmacısı 22 yaşındaki Melike Çamlıoğlu'nun sosyal medya paylaşımlarının aynı yerlerde olması, dikkatli gözlerden kaçmadı. Üstelik Melike Çamlıoğlu'nun eski paylaşımlarıyla Ahmet Hakan'ın eski paylaşımları da birbiriyle uyumlu. Tüm bu dedikoduların üzerine Çamlıoğlu, Instagram hesabını gizliye aldı. Bakalım neler olacak, bekleyip göreceğiz.

2. Popun atarlı giderli Kraliçe'si Demet Akalın, Burcu Esmersoy'un kendisini takipten çıkarmasına sinirlendi!

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz dönemlerde 'Instagram benim için çok eğlenceli bir yer. Az kişiyi takip ediyorum. Bazı kişileri de ayıp olmasın diye takipteyim. Ama onları sessize alıyorum.' itirafında bulunmuştu. Ardından Esmersoy'un Demet Akalın'ı takip etmeyi bırakmasıyla birlikte Demet Akalın küplere bindi. Burcu Esmersoy'a 'Takipten çıkmışsın, ben de çıkayım bacım. Haberciler arıyor.' şeklinde mesaj gönderen Akalın'a Esmersoy'un yanıtı ise, 'Bir şey deniyoruz hesap düzeninde. Manasız işler peşindeler yani saçma sapan' oldu. Bunun üzerine iyice sinirlenen Akalın, 'Aman bir daha takip etme de saçma sapan deneylere alet etme beni!!!' yanıtını verdi. Son olarak Demet Akalın Instagram hesabı üzerinden bir video yayınlayarak, 'Gündeminizi değiştirmek için beni kullanmayın ya, kendi hayatınızla alakalı şeyleri konuşun. Ben olunca çünkü manşet oluyor, haber oluyor. Birisi Amerika'dan bir şey atar, birisi burdan bir şey söyler. Kendi hayatınıza bakın anam, hadi hadi hadiii!' açıklamasını yaptı. Bakalım daha neler olacak, bekleyip göreceğiz!

👇

Demet Akalın, Burcu Esmersoy'un Kendisini Takipten Çıkardığını Fark Edince Sinirden Küplere Bindi!

4. Ashton Kutcher ve Mila Kunis çocuklarının gelecekleriyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı!

2015 yılında evlenen Kunis ve Kutcher çiftinin, Wyatt Isabelle ve Dimitri Portwood adında iki çocuğu bulunuyor. Çift yaptıkları açıklamada, 'miraslarından çocuklarına bırakmayı düşünmediklerini, çocuklarının paranın değerini bilmesini istediklerini' söyledi. Ayrıca Kutcher, 'miraslarının tamamını da hayır kuruluşlarına bağışlayacaklarını' açıkladı.

5. Nusret'ten kendisiyle ilgili iddialara yalanlama geldi!

Nusret Gökçe, dört eski çalışanının 'bahşişlerine el koyduğu, onlara mobbing uyguladığı ve onları haksız yere işten çıkardığı' iddialarıyla eski çalışanlarına yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kalmıştı. Ardından çalışanları Nusret hakkında çeşitli iddialarda da bulunmuştu. Nusret'ten tüm bu iddialara yanıt geldi. Nusret, 'Çalışanların bahşişinden pay almam. Dört çalışanın performansından memnun değildim. İstediğim kadar iyi değillerdi ve işlerine son verdim. İşten atılınca 'Bak biz sana neler yapacağız' duygusuyla hareket edip bu bahşiş meselesini ortaya attılar.” sözleriyle kendisine yönelik iddiaları yalanladı.

6. Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketler 2'de Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptı!

Acun Ilıcalı'nın arkadaşı olduğunu söyleyen Erdoğan, Ilıcalı'nın canlı yayında yaşadığı durumu tiye almaktan da geri duramadı. Hatırlarsanız Acun Ilıcalı canlı yayındayken eski eşi Şeyma Subaşı'ndan mesaj gelmiş, ortalık karışmıştı. Bununla ilgili bir parodi yapan ekibin ardından Erdoğan, 'Arkadaşımız… Ama mesajın geldiği zamanlama talihsizlik, şakasını yapmamaya imkan yok yani.” açıklamasını yaptı.

7. 👇

Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Bir Skecinde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'na Göndermede Bulundu!

8. Mahsun Kırmızıgül, 6 Aralık'ta vizyona girecek olan 'Mucize 2 Aşk' filminde Down Sendromlu çocukları oynattı.

147 Down Sendromlu çocuğun rol aldığı film için Kırmızıgül, “Çekimlerde ‘Ulusal Down Sendromu Derneği’ canla, başla yanımızda oldu. 23 ilden 147 down sendromlu çocuğumuz, projemizde rol üstlendi.” açıklamasını yaptı. Elbette ki bu hareketiyle herkesin gönlünü kazandı...

Yarın yeni gıybetlerle görüşmek üzere! 

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fenerbahçe Esprisi: “Ben Artık Fenerbahçeli Değilim, Milli Takım’ı Tutuyorum”
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi