Bugün de Gıybete Doyduk! 12 Ekim'de Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Yine olaylar, olaylaaar...

1. Poposuna estetik yaptırdığı anları sansürsüz bir şekilde paylaşan ünlü gelin adayı Naz Mila, eleştirilerin hedefi oldu!

Detaylar için:

Poposuna Estetik Yaptırdığı Anları Sansürsüz Bir Şekilde Videoya Çeken Ünlü Gelin Adayı Naz Mila, Eleştirilerin Hedefi Oldu!

2. Aleyna Tilki, kendisinin bir yıl önce giyindiği elbiseyi giyen Kylie Jenner'a yorum yapınca sosyal medyanın diline düştü!

Detaylar için:

Aleyna Tilki Kendisinin Bir Yıl Önce Giydiği Elbiseyi Giyen Kylie Jenner'a Yorum Yapınca Sosyal Medyanın Diline Düştü

3. Masumlar Apartmanı dizisindeki oyunculuğuyla adından söz ettiren Ezgi Mola, Hatay'da meydana gelen yangınla ilgili çıkışıyla çok konuşuldu!

Detaylar için:

Masumlar Apartmanı Dizisindeki Oyunculuğuyla Dikkat Çeken Ezgi Mola'nın Hatay'da Meydana Gelen Yangınla İlgili Çok Konuşulan Çıkışı

4. Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olan Murat Dalkılıç, eskiden kendisini 'eşcinsel' zannettiklerini söyledi!

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olan Murat Dalkılıç, 'Beni bir ara gay zannediyorlardı. Bir gün hatta İzmir’deki bir üniversiteye söyleşiye gittim. Binlerce kişinin içinde biri elini kaldırdı, ‘O arkadaşla aranızda ne var?’ diye sordu. Başka bir erkek ünlüden bahsediyor. Güldüm. Komik yani” itirafında bulundu.

5. Oyuncu Ceren Moray, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasına tepki gösterdi!

Hatırlarsanız Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı vaka-hasta açıklaması epey gündem olmuştu. Fahrettin Koca gösterilen tepkilerin ardından geçtiğimiz gün ‘Bu ayın 15’inden itibaren bütün rakamları açıklayacağız’ açıklamasında bulundu. Oyuncu Ceren Moray ise bu duruma tepki gösterdi: 'Ay bu ne hız yahu, bekleseydik salgın bitseydi.”

6. Talat Bulut, rol arkadaşı Nesrin Cavadzade'nin evleneceğini iddia etti!

Talat Bulut kendisine Nesrin Cavadzade ile ettiği dans sorulunca, 'Güzel kadınla güzel dans edilir. Darısı eşinin başına, artık düğününde halay çekerim. Nesrin evleniyor. Sizden kaçıyor. Gerisini siz bulun.' diyerek rol arkadaşının evleneceğini iddia etti! Bakalım doğru mu, zamanla göreceğiz...

7. Harika Avcı, çalışanını parasını çalmakla suçladı!

Yatağının altında sakladığı 1 milyon 568 bin lirasını çaldıran Harika Avcı, çalışanını suçladı. Avcı'nın çalışanı hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi...

8. Hürriyet gazetesi magazin yazarı Mehmet Üstündağ, şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun dansçılarının otel parasını ödeyemediği için onları evinde ağırladığını iddia etti.

Üstündağ, 'Dansçıları İstanbul’daki bir otele yerleştiren sanatçı, koronavirüs nedeniyle Afrika’ya uçuşların iptal olmasıyla zor günler yaşamaya başlamış. Onları uzun süre otelde konaklatan Topaloğlu, otele para yetiştiremeyince çözümü dansçıları evine çağırmakta bulmuş.  Şimdi Afrikalı dansçılarla birlikte yaşayan sanatçının bir kliple başlayan bu macerası bakalım nasıl sonuçlanacak...' iddiasında bulundu.

9. MasterChef yarışmacısı Duygu, kendisini aldattığını iddia ettiği nişanlısıyla barıştı!

Geçtiğimiz haftalarda MasterChef'ten elenen Duygu, nişanlısının kendisini aldattığını iddia etmişti. Duygu katıldığı bir YouTube programında nişanlısı ile barıştıklarını açıkladı. Duygu, “Nişanlımı dinlemeyerek ani bir karar vermiştim, hata etmişim. Meğer nişanlımın eski sevgilisinin bana söylediği bir yalanmış bu. Nişanlımla barıştık, yakında evleniyoruz.” sözleriyle herkesi şaşırttı.

10. Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'e övgüler yağdırdı!

Özçivit, “Fahriye’ye sürpriz yapmaya bayılırım. Fahriye de bana öyle. Ünlü bir çiftiz ama evde bir aileyiz. Birbirimizi iyi dengeliyoruz. Egosal davranmanın mantığı yok. Mutfakta Fahriye o kadar iyi ki o sürekli yapsın ben sürekli yiyeyim modundayım. Yanında duruyorum hep.” açıklamasında bulundu.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
12.10.2020

İyi de Duygu, Master C.te nişanlısıyla KONUŞTUĞUNU ve eşinin bunu KABUL ETTİĞİNİ söyledi. Aralarında bir konuşma geçmiş demek ki; yani Duygu bu youtube kanalına dediği gibi dinlemeden yaklaşmayıp hızlıca da davranmamış: Adamla konuşmuş ve adam da 'ben böyle bir şey yaptım özür dilerim' demiş. Nasıl bir anda eski sevgili olayına döndü bu. Bu işte bir b*kluk var. Ya baştan senaryoydu Duygu'nun bu olayı ( zaten bu yarışmada kimlerin gideceği de önceden belliymiş) ya da adam tehdit falan etti. Bu kadar saf ve aptal bir insan olduğunu düşünmüyorum çünkü.

12.10.2020

Ben bu insanları tanımıyorum ama bu haberi okur okumaz gündem olmak için yapmış demek ki dedim. Belki de böyle bir şey hiç olmadı, Duygu Hanım bir şekilde gündem olsa ekranın kaymağını daha iyi yiyeceğini anladı attı ortaya böyle bir laf. Sonra nasılsa ben yanlış anlamışım der toparlarım diye düşündü. E öyle de oldu. Bence tabii.

12.10.2020

Duygu.... ..... Olmadı.... ..... 🤪

13.10.2020

program için oldu :)

13.10.2020

Yine gördüğünüz gibi ülke bomboş bir teneke yuvarlanmasıyla çıkan sesleri andıran kişilerle dolu...

TÜM YORUMLARI OKU (7)