Aylin Sözer, Vesile Dönmez ve Selda Taş'ın Ardından 'Artık Yeter' Diyerek Haykıran Kadınlar

Bu ülkede bir kadın yakılarak öldürüldü!

Bizler her kadın cinayetinin ardından "Bir kişi daha eksilmeyeceğiz" cümlesini kurarken diğer yandan "Sıradaki ben olabilir miyim?" diye düşünüyoruz. Her gün aramızdan ayrılan kadınların hüznü yakıyor içimizi.

29 Aralık günü de 3 kadın erkekler tarafından öldürüldü bu ülkede. Akademisyen Aylin Sözer, kendi evinde üzerine yanıcı madde döküldükten sonra yakılarak; Vesile Dönmez oğlu tarafından rehin alındıktan sonra başından pompalı tüfekle vurularak; Selda Taş ise evli olduğu erkek tarafından başından ateşli silahla vurularak bu hayattan koparıldı...

Bu kadınların katilleri elbette sadece o erkekler değil. İstanbul Sözleşmesi'ne karşı çıkanlar ve takım elbise giydiği için katillerin cezasında indirim kullanan hakimler de bu cinayetlerin bir parçası.

Biz de yaşanan bu cinayetlerin ardından kadınların acı isyanlarını bir araya getirdik...

Yine yeniden söylüyoruz: İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bitene Kadar Kadına Şiddeti Gözünüze Sokuyoruz: Bu Ay Erkekler Yine Ne Yaptı?
Bazılarının Rezil Tehdit Olarak Gördüğü Kadınların ise Şiddete Karşı Sigortamız Dediği İstanbul Sözleşmesi'nin Asıl Amacı Ne?
Ahlakımızı Bozacağı, Aile Kurumunu Yıkacağı Söylenen İstanbul Sözleşmesi'yle İlgili Doğru Bilinen 12 Yanlış

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
30.12.2020

O kadar korkuyorum ki... Sevsem öldürülebilirim, sevmesem öldürülebilirim, beraber olsam öldürülebilirim, olmasam öldürebilirim. Durduk yere, sokakta bile öldürülebilirim. Adalet sağlanır mı belli değil, katilimi haklı bulanların vicdanı sızlayacak mı belli değil. Allah kahretsin böyle ülkeyi, devleti. Henüz 18 20 yaşında insanlara bile böyle düşündürüyorlar.

30.12.2020

Konuşuyoruz, konuşuyoruz, boşa... Görmemiş gibi yapmaya devam edecekler. Ve biz eksilmeye devam edeceğiz her gün birkaç kişi. Sağ kalanlar olarak bugün ölmediğimiz için şükrediyoruz. Ama “Çıkılacak elbet karanlıktan güneşin zaptı yakın”

31.12.2020

aynı gün 3 kadın öldürüldü ama nedense Aylin Sözer den başka haber göremiyorum haberlerde . müge anlıyı konulardan ötürü severek izliyorum iki gündür sadece Aylin Sözer den bahsediyorlar. tabi bahsetsinler ama birilerinin ölümünun konuşulması için okumuş büyük yerlere gelmiş mı olması gerekiyor? diğer 2 kadınin haberini birkac haber kanalında tek sefer gördüm. insan ölüyor farkındaysanız . ev hanımı olarak okumamış hiç bir eğitim durumu olmayan öldürülünce birinin üzerinde durulup diğerinin durulmamasi devrimci ruhumu rahatsız ediyor şahsen

TÜM YORUMLARI OKU (4)