Bugün Akşam ( 21 Haziran Salı) Televizyonda Hangi Filmler Var?

Televizyonlarda yayınlanan başarılı diziler, yaz mevsiminin gelmesiyle ekranlara bir süre ara verdi. Başarılı pek çok dizinin sezon finalinin yapmasının ardından ekranlarda her gün çeşitli filmler yayınlamaya başladı. Yerli ve yabancı sinemalardan, Yeşilçam'ın sevilen birçok yapımına kadar hemen her akşam birçok film izleyicisiyle buluşuyor. Peki bu akşam televizyonda hangi filmler var? İşte 21 Haziran Salı akşamı televizyonlarda yer alacak filmler...

Olanlar Oldu fimi, 21 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da STAR TV ekranlarında

Döndü ile oğlu Zafer, Ege'nin bir kasabasında yaşarlar. Zafer, o kasabanın güzellerinden olan Mehtap'tan yeni ayrılmıştır. Annesi Döndü ise oğlunun hala bekar olmasına çok üzülür.

Zafer mavi tura çıkardığı teknesinin sorunlarıyla ilgilenirken, dizi oyuncusu olan Aslı ile tanışır. Zafer ve Aslı arasında bir çekim oluşur.

Olanlar Oldu Konusu Nedir? Olanlar Oldu Oyuncuları Kimlerdir?

Süreyya filmi, 21 Haziran Salı akşamı saat 23:15'de SKY Türk 360 ekranlarında.

Çocukluğundan beri gözleri görmeyen Süreyya, birisi tarafından tecavüz edileceği zaman Hakkı'nın yardımıyla kurtulur. Hakkı, Süreyya'nın gözlerinin düzelmesine ve onun ünlü bir şarkıcı olmasına yardımcı olur. Süreyya ise gözleri iyileştiğinde Kemal'e aşık olur.

Süreyya Filminin Konusu Ne? Filmin Oyuncuları Kimler?

Beyazlar İçinde filmi, 21 Haziran Salı akşamı saat 19:30'da BEYAZ TV ekranlarında.

II. Dünya Savaşı'nın yaşandığı zamanlarda Norveç bölgesinde Alman uçağı, önceden düşen İngiliz uçağı tarafından düşürülür. Alman uçağı ve İngiliz uçağından sağ kalan askerler yaşam zorluklarından korunmak için aynı barınakta yaşamaya başlarlar.

Beyazlar İçinde Filminin Konusu Ne? Filmin Oyuncuları Kimler?

Evrim filmi, 21 Haziran Salı akşamı saat 21:30'da BEYAZ TV ekranlarında.

Bir bilim insanı olan Dr. Will, teröristler tarafından öldürülür. Eşi tarafından ise beyni bir bilgisayara aktarılır. Bu bilgisayar üzerinden eşi ve tüm dünyayı gelen teröristlere karşı uyarır. Fakat teröristler Will'in yaşadığını öğrenince bilgisayarı da yok etmeye çalışır.

Evrim Filminin Konusu Ne? Filmin Oyuncuları Kimler?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!