#23Nisan: Yurttan 21 Fotoğraf ile Çocuklarımızın Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü, tüm yurtta çocukların katılımı ve neşesiyle coşku ile kutlandı.

İşte tüm yurttan çocuklarımızın bayramından kareler.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Fotoğraflar: Anadolu Ajansı

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.04.2017

Öyle bir nesil geliyor ki... Bizim yaşlarımıza geldiklerinde ağzımızı açık bırakacak yenilikler ve devrimler yapacaklar.

23.04.2017

Sizi, şahsi menfaatlerini korumak adına siyasi güç sağlamak için taciz ve tecavüz edenlere dahi sesini çıkarmayan zihniyete değil, en çok yakıştığınız kutlama, coşku, bayram ve sevince layık gören zihniyete sarılın çocuklar.Gelecekte özgür bir ülke ve millet olmak, kendi çocuklarınıza daha güzel yarınlar bırakmak için Ulusal egemenliğin kıymetini bilin çocuklar.Bilimden, sanattan ve çağdaşlıktan uzak, özgürlüğünü kaybetmiş,karanlık zihniyetlerin egemenlik süreceği,Dünya'da saygınlığını kaybetmiş, kargaşanın ve savaşın eksik olmadığı bir geleceğe sahip istemiyorsan milli bayramlarının ruhunu ve anlamını iyi kavra ve sahip çık.

ben kaç kere 29 ekimde sağnak yağmurda yürüdüğümüzü bilirim ağaç yaşken eğilir. Şu an vatanda yaşamasam da milliyetçi bit Türküm.Hava yağmurlu da olsa güneşli de olsa böyle günlerde yürünmeli ve öğrenilmeli.

23.04.2017

gelde anlat duyarsuzlara

TÜM YORUMLARI OKU (20)