Buğra Kavuncu Sonrası Kritik Gelişme: Yeniden Refah Partisi, 'İstanbul' Kararınını Verdi İddiası!

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre; AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasında tıkanan görüşmeler yeniden canlandı. Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin belediye meclis üyeliği ve birkaç yerde ilçe belediye başkanlığı teklifi sonrası İstanbul seçimlerinde aday çıkartmayacağı ve Murat Kurum'u destekleyeceği öne sürüldü.

Kaynak

Son olarak bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu olduğunu duyurdu.

Ayrıca DEM Parti'nin İstanbul adaylığı konusunda tartışmalar devam ediyor. HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, halkın ve partisinin isteği doğrultusunda İstanbul'da aday olabileceğini açıklamıştı.

Yaşanan gelişmelerin ilk gelen anketlerde AK Parti adayı Murat Kurum'un önünde gözüken CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçilme şansını etkileyebileceği belirtiliyor.

İlgili haberler

Meral Akşener Duyurdu: İYİ Parti'nin İBB Adayı Buğra Kavuncu
ORC Araştırma İstanbul Anketini Açıkladı: Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu?
Metropoll Araştırma'nın Sahibi Özer Sencar: "Başak Demirtaş Aday Olursa İmamoğlu Seçilemez"

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
24.01.2024

hepsini yan yana diz uzaklaş ve bak.. gördüğün şey hiç bu kadar yavşağı bir arada görmediğindir..

24.01.2024

Bütün dönekler Erdogana calisiyor.Terörle sucladigi adamla pazarliklarini tamamlamis Istanbulu ele gecirmeye ve Kanal Istanbulu yapmaya Belediye Eleman be tüm Techizatlarini Kanal Istanbula kullanmaya hazirlaniyorlar.Bu arada sakallilar da bos durmuyor Hanlar hamamlar ele gecirmeye hazirlaniyorlar.Istanbul Halki bu talana evet diyorsa kendi belasini bu sekilde bulacaktir.Yaziklar olsun bütün dönekler Erdogana calisiyor..

24.01.2024

yaaa arkadaş hala anlamadılar halaaa anlamadılar siyasal islamcı KOLUNU KESSEN CHPYA OY ATMAZDA ATTIRMAZDA hala umut ediyolar yrp zaten kuruma oy atacak ne bekliyorsunuz . sıkıldım bu umud eden gerizekalılıktan en son genel secim 10 larca milletvekili kaybettiler halen umuttular

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ