Bu Zalimlik Ne Zaman Bitecek? Antalya'da Bir Kişi Bilerek Üzerine Sürdüğü Araçla Köpeği Öldürdü...

Dün Konya'da yaşanan caniliğin ardından bugün bir haber de Antalya'dan geldi. Kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs, kullandığı aracı yol kenarında bekleyen köpeklerin üzerine sürdü. Köpeklerden biri kıl payı kurtulurken arkadaşı tekerin altında kalarak can verdi. 39 yaşındaki E.K. polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Zulmün adresi dün Konya'ydı. Bir köpek dişi bir köpeğe yaklaştığı için tabanca ile vurularak öldürülmüştü...

Konya'da Bir Köpek 'Dişi Köpeğe Yaklaştığı İçin' Tabanca ile Vurularak Öldürüldü

Bugün de Antalya'da güvelik kameralarına takılan ve 17 Temmuz'da kaydedildiği öğrenilen görüntülerde bir kişinin aracını köpeklerini üzerine sürerek birini öldürdüğü görülüyor...

07 JN 433 plakalı araçla seyreden kişi kasise geldiğinde hızını düşürerek geçiyor. Sürücü, yolda hiçbir araç olmamasına rağmen aniden aracını yolun sağ tarafından bekleyen köpeklerin üstüne sürerek birini öldürüyor 😥 Uyarı: Videodaki görüntüler rahatsız edici olabilir!

Öte yandan vatandaşın şikayeti üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, plakasını tespit ettiği aracın sürücünü yakalamak için çalışma başlattı.

Şikayetin ardından sürücü E.K. gözaltına alındı. Hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan' işlem yapılan E.K., kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, olayın tamamen kaza olduğunu söyledi.

Yaşanan olay Ekşi Sözlük'te ana gündem başlıklarından biri. Yazarların verdiği tepkilerden bazıları şöyle 👇

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR

Hayvanı insanı yok! Adam KATİL bu da CİNAYET!! Umarım aynısı başına gelir!!

06.08.2017

Kıyamam lan diger köpekler nasıl başına üşüştü hemen. Hayvan kadar insan olamayip insan kadar hayvan olanlar var dünyada..

aynen

06.08.2017

Ana vardır evladı sayesinde övgüler olan ana vardır evladı yüzünden küfürler içinde boğulan. Nasıl bir çocuk yetiştirmişsiniz anlamıyorum ki. Kansız şerefsiz umarım o araba mezarın olur.

06.08.2017

amin..

TÜM YORUMLARI OKU (135)