Bu Yılın Popüler Kripto Paraları: Ethereum, Shiba Inu ve HUH Token

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Bitcoin'in hızlı ve sert düşüşü, kripto piyasasının ender görülen aşırı satım durumuna geçişle beraber kripto para birimleri için çarpıcı bir ay oldu. HUH Token, Shiba Inu ve Ethereum ise kripto para piyasasının her zaman değişken dalgalı durumuna karşın ise zerafet ve coşkuyla bu durumu ele almış gibi görünüyor. Bunun nedeni kripto para birimlerinin balina yatırımcıları arasında giderek daha popüler hale gelmesi olabilir ve bu sezonun boğa döngüsü nedeniyle altcoinler 2022'nin favorileri olarak öne çıkıyor.

Bir Shiba Inu Köpek Kızağı Çekti

Shiba Inu, Shiba Inu'nun yatırımcıları gibi bu boğa piyasasında olağanüstü iyi performans göstermiş görünüyor. Bu, en popüler kripto para birimlerinden biri için olağandışı olmasa da, Shiba Inu, 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana çok fazla büyüme gördü. Shiba Inu, hafta sonu kripto para piyasasındaki küçük bir düşüş nedeniyle bir balina karı akışı almış gibi görünse de, bu durum Bitcoin gibi balina para birimlerinin önemli bir kayıp yaşadığını gördü... gerçi bu tür bir piyasa hareketi yeni bir şey değil ve daha fazlasını yapacak ancak muhtemelen kendini hızlıca toparlayacaktır.

Shiba Inu, Shiba Inu'nun liderliğini takip ediyor gibi görünen, ebediyen başarılı HUH Token ile metaverse'e katılmayı amaçlayan sayısız çevrimiçi mırıltıya dayanarak, göründüğü gibi, göz önünde bulundurulması gereken kripto para birimlerinden biri olabilir. Shiba Inu'nun ilerlemesini Coinmarketcap.com gibi sitelerde takip edebilirsiniz, oysa yatırım yapmadan önce ödevinizi kripto para birimi üzerine yapmak her zaman iyi bir fikirdir... Bu sadece sağlam bir finansal karardır.

Dünyanın ilk Utimeme'i

HUH Token, düzensiz lansman rakamlarının ardından sonunda popülaritesi artan Shiba Inu'ya rakip olarak canlı bir şekilde giriş yaptı. HUH Token, Shiba Inu'nun sahip olduğunun başarının yarısını bile elde edebilirse, HUH Token sahipleri için harika bir gün olacaktır. Bununla birlikte, HUH Nation büyüdükçe ve HUH Token MetHUH için çabalarken, HUH Token önümüzdeki aylarda en iyi köpek yuvası için Shiba Inu ile rekabet edecek gibi görünüyor.

HUH Token'ın erken başarısının, işlem sayılarının ve likidite artışının nedenlerinden biri, sahibine %10 BNB karşılığında aile ve arkadaşlarına iletebilecekleri benzersiz sevk sistemi olabilir. İlk para yatırma işleminde ise bonus ve %10 satış ücreti indirimi sağlıyor. En iyi yanı, indirim kodunun sahip olduğunuz kadar çok aile üyesi ve arkadaşınız için kullanılabilmesidir. Bu durum HUH Token'ın güçlü topluluk duygusunu geliştirmek için sapladığı bir avantaj.

HUH Token sahipleri için HUH Token'ın değerini artırmak için bu hafta 4 milyon dolar değerinde kendi HUH Tokenlerini yaktı. Ancak, Shiba Inu'da olduğu gibi, bir kripto para birimini satın almadan önce piyasayı incelemek ve araştırma yapmak her zaman iyi bir fikirdir. Genişleyen kripto para meraklıları topluluğu, altcoinler ve sahipleri için mantıklı bir evrim gibi görünen Ethereum gibi kripto para birimlerini sorumlu tutuyor gibi görünüyor.

Shiba Inu'da, metaverse'e girmek için kendi para birimlerini yakıyor olabileceği ve HUH Token'ın MetHUH'u geliştirdiği ve harmonik ekolojilerinin nihayetinde bir bütün olarak kripto pazarından da yararlanabileceği görülüyor. Bu, HUH Token'ın ilk bir milyon sahipleri için ağaç diktikleri ve bugünlerde kripto meraklıları arasında popüler görünen daha yeşil hedeflere sahip oldukları için mükemmel çıkış haftasına katkıda bulunabilirdi. Bununla birlikte, önemli varsayımlardan sonra, Ethereum'un POS'a geçişinin tartışmasız akıllıca bir seçenek olduğu görülüyor.

Website: https://huh.social

HUH Official Swap- https://swap.huh.social/

Telegram: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!