Bu Yıl da Yine Çok Konuşulacaklar! 2021 Miss Ukrayna Adaylarının Güzelliği Büyük Ses Getirdi

1990'dan beri aralıksız olarak düzenlenen Miss Ukrayna'nın 2021 ayağı 21 Ekim'de gerçekleşecek. Yarışa günler kala açıklanan 25 adayın her biri birbirinden büyüleyici.

1 - Anita Dmytrovska / Аніта Дмитровська

Daha önce bölgesel bir güzellik yarışmasında birinciliği bulunan Anita, yedi yılı aşkın süredir yurt dışında modellik yapıyor. Riyad'daki moda haftasında da sahneye çıkan model, yarışmanın bariz favorileri arasında.

2 - Evelina Yavkina / Евеліна Явкіна

Kiev'de doğan ve ailesiyle beraber yaşayan Yavkina, Ekonomi mezunu. En büyük hayali başarılı bir model olmak olan yarışmacı, halihazırda bazı markalarla iş birliği yapıyor.

3 - Nantina Dronchak / Нантіна Дрончак

Mimarlık diplomasının ardından Uluslararası Ekonomi okuyan Nantina, öncesinde Süper Model tecrübesine sahip. Samsung ve Hyundai reklamlarında da boy gösteren model, 26 yaşında.

4 - Julia Gotsak / Юлія Гоцак

Geçtiğimiz yıl Lviv'in en güzeli seçilen 19 yaşındaki Julia, kimya okuyor. Aile içi şiddet mağdurları için aktif olarak çalışmalara katılan model, gelişmesini yok eden hiçbir şeye izin vermediğini ifade ediyor.

5 - Maria Bobrovna / Марія Бобровна

Modelliğinin yanı sıra gazetecilik ve blog yazarlığı da yapan 22 yaşındaki Maria, kısa süre önce bölgesel bir golf turnuvasında şampiyonluk elde etti. Ülkesinde Liverpool'un en güzel taraftarı ilan edilen Maria aktif olarak tenis, satranç ve golf oynuyor.

6 - Nika Kuznetsova / Ніка Кузнецова

Fitness, boks ve yabancı dil gelişimiyle ilgilenen 20 yaşındaki Nika piyano çalmayı ve resim yapmayı çok seviyor. 12 yaşından beri mankenlik sektöründe olan model, ayrıca sertifikalı bir iç mimar.

7 - Daria Govtva / Дар’я Говтва

Üç yıl boyunca avukat olarak çalışan 26 yaşındaki Daria, kadın haklarının korunmasına yönelik projelerde yer alıyor. Gerçek güzellik kalbin saflığında yatar mottosuyla ilerleyen model, Harkov'dan mezun.

8 - Luiza Filatova / Луїза Філатова

Geçmişte TV sunuculuğu ve kukla tiyatrosu oyunculuğu yapan Luiza, hayalini kurduğu modellik uğruna 20 kilo verdi. Ata binmeyi seven 22 yaşındaki vejetaryen model, çocukluğunda Mini Miss Ukrayna'da ikincilik elde etmiş, gelecekte Miss Ukrayna olmaya söz vermişti.

9 - Oleksandra Yaremchuk / Олександра Яремчук

Kiev Ulusal Üniversitesi'nde İşletme mezunu olan Yaremchuk, ondan fazla dalda profesyonel olarak dans ederken hayatının sporsuz geçmeyeceğini belirtiyor.

10 - Sofia Starzhynska / Софія Старжинська

On yıldan fazla süredir dans ve akrobasi ile uğraşan Sofia, çocukluktan beri sirklerde sahne alıyor. Ayrıca bir bale gösterisinde solist olarak da yer alan model, halihazırda Pazarlama okuyor.

11 - Alina Lyashuk / Аліна Ляшук

Biri Ekonomi biri İngilizce Tercümanlık olmak üzere iki üniversiteden mezun olan 26 yaşındaki Alina, mükemmeliyetçi kimliğiyle öne çıkıyor. En büyük başarısının tüm zorluklara karşı iyi ve çocuksu kalbini korumak olduğunu söyleyen model, yarışmaya küçük bir kasabadan katılıyor.

12 - Maria Miskova / Марія Мискова

Kiev Üniversitesinde Reklamcılık okuyan Maria, on yılı aşkın süredir halk dansıyla uğraşırken ayrıca ata binmek ve resim boyamakla ilgileniyor.

13 - Marta Reznichenko / Марта Резніченко

Eğitimine Kanada'da devam eden 20 yaşındaki pazarlamacı Marta, aktif olarak kadınların iş hayatına katılmasının yolunu açan 'PRO TEBE'nin başında yer alıyor.

14 - Khristina Seleznova / Христина Селезньова

Bir yandan Hukuk bir yandan da Pedagojik eğitimi alan Seleznyova, Milano'daki festivalde En İyi Kadın Oyuncu Grand Prix ödülünü kazanmıştı. Boş zamanlarında piyano çalmayı seven 23 yaşındaki model, Kharkiv'den katılıyor.

15 - Yulia Andrienko / Юлія Андрієнко

Ritmik jimnastikte üst düzey başarılar elde eden Yulia, senelerdir modellik yapıyor ve çekimlerde yer alıyor. Kısa süre önce kendi şapka markasını yaratan 25 yaşındaki model, Kharkiv'den geliyor.

16- Olga Shamrai / Ольга Шамрай

Yabancı dil öğrenmeye düşkün olan ve halihazırda dört dili aktif olarak konuşan 24 yaşındaki Olga, altı aydır model olarak çalışıyor.

17 - Irina Dzhagarova / Ірина Джагарова

Kharkiv'de İç Mimarlık okuyan Irina, profesyonel olarak ritmik jimnastik ve senkronize yüzme ile uğraşıyor. Kendi aile şirketinin başında yer alan 24 yaşındaki model, eğitimini Avrupa'da tamamlayacak.

18 - Victoria Gelytiuk / Вікторія Гелитюк

Hukuk öğrencisi olan Victoria aynı zamanda askeri eğitim almak istediği için iki üniversitede okuyor. On yıldır kareografik dansla uğraşan 20 yaşındaki model, ayrıca birçok dans turnuvası kazandı.

19 - Elizaveta Miroshnichenko / Єлизавета Мірошніченко

Halihazırda Ekonomi okusa da geleceğini medya sektöründe şekillendirmek isteyen 23 yaşındaki Elizaveta, öncesine Ermenistan'da bir televizyonda sunucu olarak çalışmıştı. İyi derecede İngilizce bilen model ayrıca dans etmeyi çok seviyor.

20 - Veronika Vozna / Вероніка Возна

Ritmik jimnastikte uluslararası turnuva galibiyetleri bulunan 22 yaşındaki Veronika, liseyi ABD'de okurken lisansını California Üniversitesi İş İletişimi'nde tamamladı. ABD projesi Everybody Dances'e katılmaya hak kazanan model, dans şampiyonasında ikincilik elde etti.

21 - Anastasia Rudaya / Анастасія Рудая

Ukrayna televizyonunda yayınlanan Top Model yarışmasına katıldıktan sonra adından söz ettiren Anastasia, Avrupa'da model olarak çalışırken bir yandan da giyim markasını geliştiriyor.

22 - Anastasia Tugay / Анастасія Тугай

Lisansını Psikoloji'de yapan Anastasia, gelecekte insanların daha mutlu olmasını sağlayacak psikolojik uygulamalara katılmak istiyor. Moda endüstrisinde dört yılı aşkın süredir çalışan model, 14 yaşından beri yoga dersleriyle uğraşıyor.

23 - Marina Litvin / Марина Літвін

Bu yıl Pazarlama bölümünden mezun olan Marina, bir yandan mankenlik yaparken bir yandan da kendi giyim markasını kurmaya çalışıyor. 20 yaşındaki model geçtiğimiz ay Makatsaria adlı mücevher markasının reklam yüzü olmuştu.

24 - Daria Zotova / Дарія Зотова

Ukrayna'da on senedir ritmik jimnastikle uğraşan Daria, ilk sözleşmesini 14 yaşındayken Japonya'da imzalamıştı. Balo salonu dansında şampiyonluk elde eden model, ayrıca çocuklara İngilizce öğretiyor.

25 - Veronika Benyakh / Вероніка Бенях

Dört yıldır yurt dışında eğitim gören Veronika, saygı içinde büyüdüğü ailesinden sevginin her şeyin temelini olduğunu öğrendiğini söylüyor. Bu yılın Miss Lviv galibi olan 21 yaşındaki model, iyi derecede piyano çalıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Kraliçe Aranıyor: Birbirinden Güzel Yarışmacılar 'Miss Ukrayna Büyük Beden' Podyumundan Esip Geçti
Miss Universe 2018'in Kazananı ve Baş Döndüren Güzelliğiyle Ortalığı Kasıp Kavuran Filipinli: Catriona Gray
Kraliçe Aranıyor: Birbirinden Güzel Yarışmacılar 'Miss Ukrayna Büyük Beden' Podyumundan Esip Geçti

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
15.10.2021

Bembeyaz kızları latin yapmışlar :) Yetmemiş pehlivan gibi yağlamışlar.

15.10.2021

Ne yapmislar kadinlari vucut gelistirmeci gibi bronz mu yapmislar? O nasil kotu bir mayo, nasil kotu fotolar, nasil kotu fotoshop..

15.10.2021

25 no torpille katılmış ellam

TÜM YORUMLARI OKU (8)