Bu Video Çok Tartışılır! Piyango Bileti Satan İnsanlara Domuz Eti İkram Etti: 'İkisi de Haram'

Volkan Atmaca isimli YouTuber, milli piyango bileti satan insanların yanlarına gitti ve onlara domuz eti olduğunu söylediği salamı ikram etti. Piyango bileti satan insanların domuz etini 'haram' olduğunu söyleyerek reddetmesi üzerine ise Volkan Atmaca, piyango bileti satmanın da haram olduğunu söyledi. Bu video ise çok tartışıldı. Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

O videoya gelen tepkiler:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
11.01.2020

Video çekerken tebliğ ediyorum demek nasıl bir yavşaklıktır. Madem inancına göre konuşuyorsun önce mutluluk kaynağın sosyal medya hesabını bırakıp rol kesme. İnancın arkasına sığınıp yasal olduğu halde soğukta işini yapan insanları kameralar karşısında rencide etmekte hidrosefali fazla salgılayanlara yakışırdı. Tebliğ mi ediyorsun git davanı aç devlete tebliğ et. Yemediği için sıradan insana bu tür sorular sorup doyuma ulaşabilir. Diyanet başkanına asli sorunlarımızı sor milletin malına emeğine çökenleri ensarı çocuk gelinleri badecileri yada maliye bakanına bankaları sorsun faiz cart curt yemez. İşine gelen helal işine gelmeyen haram.

11.01.2020

Bunlar geri zekâlı olduklarını cümle aleme ilân etmedikten sonra uyuyamıyorlar. O yüzden böyle.

Mücahidime bakın hele, nasıl soğukta üşüye tireye evine ekmek götürme derdinde olan insanlara tebliğ yapıyor? Nasılda, belki ayda yılda bir et yüzü görebilen yaşlı başlı insanlara, onları mahcup ede ede domuz(!) salamı uzatıyor? Aslında Diyanet'e veya müftülüğe dalıp ''piyangodan, alkolden alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor farkında mınız?'' diyip, onlara da domuz(!) salamını uzatacaktı ama Silivri soğuktur şimdi. Hatta uyuşturucu ve insan tacirlerine de domuz(!) salamı ikram edip hakikati suratlarına suratlarına haykıracaktı, lakin acil servisi keyfekeder meşgul etmeye gerek yok değil mi? Helal olsun mümincik, aferin sana.

TÜM YORUMLARI OKU (24)