Bu Uygulamaları Size Hiçbir Yerde Söylemezler! Bilenin Paylaşmaya Kıyamayacağı 17 App

Herkesin kullandığı meşhur uygulamalar yerine, pek bilinmeyen ama yine de son derece kullanışlı olan uygulamalar arıyorsanız doğru yerdesiniz.

1. Meitu

Fotoğraflarınıza uygulayabileceğiniz rötuşlarla yüzleri anime karakterlerine çevirmenize imkan sağlıyor. Şu an pek moda!

2. Money Pro

Bütçe, gelir-gider düzenleme uygulaması. Parasını harcarken hesap kitap yapamayanlar için ideal. Ücretli fakat son derece kullanışlı.

3. LastPass

Tüm şifrelerinizi derli toplu biçimde saklamanızı sağlıyor. Şifrelere erişmeniz için Touch ID koruması da mevcut.

4. Kindle

Cep telefonunuzu e-ink ekranı haricinde bir Kindle'a dönüştürüyor. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde kitap keyfi!

5. Flickr

Meşhur fotoğraf platformunun uygulaması. Flickr size 1 TB ücretsiz alan sunuyor. Eğer uygulamayı kullanırsanız telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları bu alana yedekliyor. Siz de fotoğraflarınızı alan derdi edinmeden bulut sistemde saklamış oluyorsunuz.

6. Shakespeare

Meraklısının bağımlısı olacağı bir uygulama bu. İçinde Shakespeare'in bugüne kadarki bütün işleri mevcut. Aynı zamanda, her gün belirli bir saatte, bir Shakespeare alıntısını size bildirim olarak gönderiyor.

7. Scanner Pro

Oldukça hızlı ve kullanışlı bir belge tarama uygulaması. Dökümanlarınızı hızlı ve sorunsuz biçimde tarayıp, bulut hesabınızda saklamanızı sağlıyor.

8. WolframAlpha

Heyecan verici bir İnternet olayı bu. Farklı disiplinlerden detaylı bilgiler görüntüleyebiliyor, onların arasında kıyaslar yapabiliyorsunuz. Denemeniz lazım!

9. MusixMatch

Şarkı söylerken eşlik etmeden duramayanlara. MusixMatch, telefonunuzdaki müzik çalarla senkronize çalışıyor ve o an çalan şarkının sözlerini eşzamanlı olarak ekranda gösteriyor. 

O zaman kareoke!

10. Tab

Tab basit ama hayat kurtarıcı bir uygulama. Topluca yapılan hesap ödemelerini hızlı ve zahmetsiz biçimde bölüştürmenizi sağlıyor.

11. SnapGuide

Envayi çeşit rehber kaynağı. Tavuk teriyakiden tutun da yatak odanız için gece lambası yapımına kadar pek çok tarifi içeriyor.

12. IFTTT

Böyle bir liste hazırlayıp IFTTT'yi koymamak olmazdı. IFTTT, uygulamalar arasında köprüler kurmanızı sağlıyor. Yani 'Instagram'a her fotoğraf yüklediğimde onu aynı zamanda Google Photos'a aktar' gibi komutlar verebiliyorsunuz. Hayat bayram oluyor.

13. NOISE

Her türlü müzik icrası için NOISE! Telefonunuzu küçük bir müzik istasyonunuza dönüştürmek için biçilmiş kaftan.

14. Noisli

Hep müzik dinlemek bir yere kadar. Kendi ambiyansınızı yaratmak ise Noisli ile mümkün. Rüzgar, yağmur, kalabalık bir kafe. Noisli'yi açın ve sizi farklı noktalara ışınlamayı başarsın!

15. Tayasui Blocks

İçimizdeki Lego oynama aşkı engellenemez! Tayasui Blocks, belirli büyüklükteki blokları kullanarak dilediğiniz şeyi tasarlamanıza imkan sağlıyor.

16. Feedly

RSS'den vazgeçemeyenlere. Feedly, RSS üzerinden takip ettiğiniz web platformlarının haberlerini ve makalelerini size derli toplu biçimde sunuyor.

17. VHS Camcorder

Biraz nostaljiye kimse hayır demez. Cep telefonunuzla eski usul, VHS kalitesinde videolar çekmenizi sağlayan çılgın bir app bu da.

Bonus: Tabii ki sadece App'e özel testleri ve ünlü konuklarımızın ilk kez göreceğiniz kamera arkası görüntüleriyle Onedio App

İndirmek için tıklayın

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
18.02.2017

baya kötü bi liste

18.02.2017

3# bütün şifrelerini bir uygulamaya yüklemek ne kadar mantıklı? özellikle banka şifrelerini!?

18.02.2017

Parasını harcarken hesap kitap yapamayanlar için ideal. parasını harcamayı bilemeynler için "2. Money Pro" ama ücretli :)

Pasif Kullanıcı
18.02.2017

https://tinyurl.com/zh7xuhu

TÜM YORUMLARI OKU (6)