Bu Ürpertici X-Ray Işınları İnsanlara Bakış Açınızı Çok Değiştirecek!

Kemiklere doğru indiğimizde, günlük hareketlerimiz gerçekten çok garip görünüyor. Britanya Radyoloji Enstitüsüne giden sanatçı Hugh Turvey, x-ray cihazı ile renklendirme ve gölge fotoğrafçılığı kullanarak dijital olarak değiştirilmiş görüntüler oluşturdu ve oldukça garip olduğunu bir kez daha görmemizi sağladı.

Bu fotoğrafta, yüksek topukların üzerindeki kemiklerin keskin ve doğal olmayan açısını görebilirsiniz. Gerçekten anormal olan bu görüntü, her gün yüksek topuklu ayakkabı giymeyi sizlere bir kez daha düşündürebilir.

Destekli bir boks eldiveni giyerken bile yumruk atmak pek de akıllıca görünmüyor. Eğer yeterince güçlü bir darbe vurabilirseniz, radius ve ulnanın (önkol kemikleri) ne kadar kolayca kırıldığını rahatlıkla görebilirsiniz.

Bu fotoğraf muhtemelen, Paris'e tatilen gitmiş sevimli bir aile fotoğrafı. Ya da yönünü Avrupa'ya çevirmiş bir iskelet ordusu mu?

Eğer gerçekten düşünüyorsanız, öpüşmek kabaca kafatasınızın karşınızdakinin kafatasını ezmesi anlamına gelecek. Ama arada yumuşak bir doku var ve bu iyi hissetmemizi sağlıyor. X-ray formunda ise sıradışı göründüğü gerçek. Biz insanoğlu gerçekten çok garip varlıklarız...

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
01.06.2015

Bu ne demek la ? " Ya da yönünü Avrupa'ya çevirmiş bir iskelet ordusu mu? " kendinden zemzem suyunda yapılmış lohusa şerbeti gibi bir ifade... NEYİ GAZLAMAYA ÇALIŞIYON SENNN ?? Bütün Dünya Avrupaya ve Avrupa Uygarlığına çevrilmiş durumda, sen ne diyon ? AT O ELİNDEKİ smart CEP TELEFONU, ÇARIK GİY ÇARIIIKKK.. EN TOPUKLUSUNDAN... ÇIKART AVRUPAYA DÖNÜK çiçekli MİNTANINI da her kes ne olmadığını görsün en azından... Tevbe tevbe yaaa...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ