Bu Ülkede Neler Oluyor? Samsun'da Çıplak Gezen Kişi, Zabıta ve Vatandaşlar Tarafından Dayak Yedi

Biri bu yaşananlara bi' dur diyebilir mi artık? Samsun'da çıplak gezme akımına katılan bir kişi, vatandaşlar ve zabıta tarafından sokak ortasında dayak yedi.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
18.06.2022

İçimizde aklımızın alamayacağı derecede sorunlu hasta insanlar var ve bazı örnekler yani birinin başlattığı bir olay toplumda histerik krize yol açıyor. Adam sorunlu olmasa zaten çıplak gezmez. Eğer akli dengesi yerinde değil ise savunmasız bir hastayı dövmek de insanlığa sığar mı. Belediye personeli zabıtanın dayak atma yetkisi yok kimsenin yok yetkili kişiye haber verip gerekli kuruma bildirirsiniz, psikolojik rahatsızlığı olabilir en ufak adaletsizlik sirayet her yere yayılır ve buna kimsenin hakkı yok. Bir insana dengesini kaybettirip sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz. Kardeşim bu ülke açık hava tımarhanesi hiç bir şeye şaşırmayacaksın. Oradakilerin hiç biri çıplak olduğu için vurmuyor. İçlerindeki öfkeyi vahşiliği dışarı atacak bahane arıyorlar her dakika çünkü şiddetle ezilmişlikle yok sayılmakla büyüdüğü için normal olan dayak atılmasıdır dayak yememesi anormal olur. Bunlar çıplak adamdan daha çok daha hasta.

22.06.2022

Nuhs ile yola gelmeyeni etmeli tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir.. Bu gibi ahlak dışı, etik olmayan davranışlar bu günlerde çoğaldı.. Belliki birileri düğmeye bastı, görevliler özgürlük adı altında elleri kolları bağlı. Bunu artık halk yapmaya başladı. Bu durum kötü, yanlış bir durum. Ama bazı kesimler bu gibi toplumun.değer yargılarına ters düşen. Lgbt, fuhuş, çıplaklık, kamuya açık alanda cinsellik yapan kişilere destek veriyor. Artık toplum buna karşı koymaya başladı ki toplumda bazı hassas kişilikler bunu kendilerine görev addediyor.. Bu gibi durumlarda toplum değerlerine aykırı davrananları desteklememek gerekir.. Bunun akli dengesizliklerle bahane aramamalıyız. Destek olmamak gerekir.

18.06.2022

Bu tipler nereden türedi birden bire ? Acaba yakın zamanda Soylu ile fotoğrafı çıkacak mafyatik bir tip piyasaya yeni bir tür pudra şekeri saldı da onun etkileri mi bunlar kafamda deli sorular...

22.06.2022

Bu olaylar bu günlerde çoğaldı. Belliki birileri düğmeye bastı. Toplumun değer yargıları ile dalga geçip, gerginlik, iç karışıklık anarşi çıkararak toplum bağlarını koparmak isteniyor. Bu gibi ahlak dışı olayları bir kesimde alkışlıyor, destek veriyor. Aynı lgbt, kamusal alanda.cinsellik yaşamı, özgürlük olarak savunan şeref, ahlak, namus yoksunu olan bir güruh var. Haliyle toplumun, inanç, ahlak, gelenek, görenek anlayışı hassas kişilerde var oluyor. Güvenlik görevlileri ahlak dışı davranana yaptığı muamele eleştiriliyor. Hassas kişilerde işte bu anda devreye girmek zorunda kalkıyor ki, çok tehlikeli durumlar ortaya çıkıyor.. Nuhs ile yola gelmeyeni etmeli tekrir tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir..

18.06.2022

Yıllardır böyle bir şey duymadım ama son günlerde örgüt gibi çıktılar bir anda...

TÜM YORUMLARI OKU (29)