“Bu Ülkede Durulmaz Artık”: Gaziantep’te Silahlarını Alıp Karşı Tarafa Gözdağı Veren Şahıslar Gündemde

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar artık vatandaşların sabırlarını taşırıyor. Herkes kendi güvenliğinden şüphe eder oldu. Şimdilerdeyse Gaziantep’ten paylaşılan görüntüler sosyal medyanın gündeminde.

Ellerine silahlarını alarak tartışmalı oldukları kişilerin mahallesine gidip meydan okuyan grup o anları telefonlarıyla kaydetti.

“Korkudan sokağa inemiyorsunuz.” diyen şahıs gözüyle etrafı kontrol ederek beklerken, yanındaki kişi de silahıyla etrafı kolaçan ediyordu.

İşte o anlar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

26 Eylül Perşembe Akşamı Kaçırdığın Haberler
Kamufle mi Edilmiş? 10 Yıl Sonra Açılmasına Karar Verilen Cem Garipoğlu'nun Mezarının Son Hali Ortaya Çıktı!
New York Belediye Başkanı Eric Adams Hakkında 'Türkiye Bağlantılı' Rüşvet ve Yolsuzluk İddianamesi

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
YORUMLAR
27.09.2024

"Özellikle sosyal medyada bir algı var; sanki her tarafta millet birbirini kesiyor, özellikle yabancılar köşe başlarını tutmuş kesecek adam arıyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar bunlar tamamen algı mekanizmalarının yarattığı yalanlar." (Davut Gül / 26 Eylül 2024 / Dün!)

27.09.2024

pIc işte..

27.09.2024

Abi bu silahları bulmak, almak kolay mı? Yani aptalça ancak birtek bizde silah yok yani :)) Olması kötü tabi ama olmaması daha kötü gibi...

27.09.2024

silahının olmaması kötü, alıp kullanmayı ve güvende tutmayı öğrenmek, bir gün kullanmak zorunda kalmamak için de dua ederek yaşamak gerekiyor

27.09.2024

hulugi akar yesef telin emevi seriati artik de de juro oldu zortnedio.besim tibuka a tesekkur yolla kipra alican burak mettehan.kadinlarin hayali alfa ISID makinesi. İki Öğretmene Soruşturma: 'Dini Eğitimi Engelleme' Suçlamasıyla Maaşları Kesildi Mersin'de ÇEDES Projesi kapsamında Diyanet'in vereceği dini eğitimi engellemeye çalıştıkları iddiasıyla iki öğretmen hakkında soruşturma açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere "dini eğitimi engellemeye çalışmak" suçlamasıyla aylıktan kesme cezası verdi.

TÜM YORUMLARI OKU (15)