'Bu Ülkede Doktor Olmak mı, İngiltere'de Bulaşıkçı Olmak mı Deseler Düşünmeden Bulaşıkçı Derim' Diyen Genç

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalına konuşan bir genç isyan etti. 'Bizden doktor olmamızı, mühendis olmamızı ülkeye yararlı bir vatandaş olmamızı istiyorlar, bize kaynak versinler bir test kitabı 100 lira' diyen genç, '10-15 yıl sonra bu ülkede doktor olmak mı yoksa ABD'de İngiltere'de bulaşıkçı olmak mı diye sorsalar hiç düşünmeden bulaşıkçı olmak derim' dedi.

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
01.08.2021

gercekten cok uzuluyorum ama bir yandanda dusunmeden edemiyorum. biz cekip gidersek biz kacarsak, kim duzelticek bu durumu kim savasacak bu insanlarla.. Ataturk Cumhuriyetini bu yobazlara mi birakip gidelim arkadaslar

02.08.2021

Ülke çok güzel diyenler düzeltsin

01.08.2021

Turkiyede gelecek goremeyen bir genclik yetisdirdiniz eyyyy ampulller....Allah colugunuza cocugunuza yasatir,ayni aciyi cekersiniz inshallahhh!!!!!

01.08.2021

19 yaşındayım, önümüzdeki günlerde tercih yapacağım. Genetik mühendisliği yazacaktım lakin biliyorsunuzdur, ülke'de karşılığı yok. Yurt dışına gitmek istiyordum ve gitmek için her şeyi yapardım da. Yalan olmasın, hâlâ yaparım ama bu yangın haberlerinden sonra... devletteki bu yetersizliği daha bariz gördüğümde ve gözyaşları içerisinde yanan hayvanları, insanları izlediğimde dedim ki kendime "gidemem". Yapamam. Eğer ben gidersem, biz gidersek ülkemizin sonu ne olacak? Bir avuç çomar sürüsüne ülkeyi teslim edersek bu en başta hayatını bu ülke için feda eden musfata kemal'e, "yağmur yağdığında şehit kanı kokar" denen çanakkale askerlerine, dişinden tırnağından arttırarak cehpeye koşan binlerce şehidine hakaret olur. Gerekirse sefalet çekmeye devam edeceğim, yurt dışındaki yaşıtlarıma imreneceğim, iş bulmakta sıkıntı çekeceğim ama bu rejim değişene dek bu ülkeden ayrılmayacağım. Ayrılmayacağım ki gelecek nesiller benim dediklerimi demesin, benim hissettiklerimi hissetmesin.

TÜM YORUMLARI OKU (14)