Bu Siteleri Size Her Yerde Söylemezler! Tıkladıktan Sonra Keşke Önceden Bilseydim Diye Hayıflandıran 13 İnternet Sitesi

Kotasının hakkını vermek isteyenlere internetin derinlerinde yatan bir hazine getirdik.😎

1. Dictation

Yazı yazmaktan parmaklarında derman kalmayan klavye mağdurlarına şahane bir önerimiz var. Bu siteye girip konuşmaya başlayın, o sizin yerinize ağzınızdan çıkan kelimeleri yazıya döksün. Büyük hizmet!

Link

2. What Is My Movie

Çok eskiden izlediğiniz bir film var ama siz o filmin adını bir türlü hatırlayamıyorsunuz. Filmle alakalı aklınızda kalan tüm bilgileri yazınca size aradığınız filmi bulan oldukça faydalı bir site bu. 

Link

3. Whichbook

Hayalinizdeki kitabın nasıl olması gerektiğini yazınca önünüze şak diye o kitabı getiren enfes bir site. Mesela Orta Çağ’da geçsin, romantizmi bol olsun, sonu da trajediyle bitsin derseniz size bu konuya sahip tüm kitapları gösteriyor.

Link

4. Midomi

Sözlerini hatırlayamadığınız bir şarkının melodisini mırıldanınca size o şarkıyı bulan yine çok faideli bir site kendisi. İşe yararlılığını sorgulamayınız bile!

Link

5. ColourizeSG

Siyah beyaz fotoğraflarınızı renklendirmek istiyorsanız, bu site sizin için biçilmiş kaftan. Yüklediğinizin fotoğrafın orijinalliğini bozmadan anında renklendiriyor.

Link

6. The Mac Index

Bu site ile Apple ürünlerinin TL fiyatına göre en ucuz olduğu ülkeleri listeleyebilirsiniz. Olur da yurtdışına gidecek bir akrabanız falan vardır, aklınızda bulunsun!

Link

7. Influencer Marketing Hub

Influencer tayfasına katılmak istiyorsunuz ancak nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz? Öncelikle popülaritenizi bir kontrol etmek lazım. Bunun için de Instagram gönderilerinizin değerini ölçen bu site işinizi görecektir. 

Siteye kullanıcı adınızı yazıyorsunuz, o da 24 saat içinde hesabınızı analiz ediyor ve paylaşımlarınızın kaç dolar ettiğini hesaplıyor.

Link

8. İÜ Gazeteden Tarihe Bakış

Ülkemizde çıkan gazetelerin eski sayılarına ulaşmak istiyorsanız, istediğiniz tarihteki kopyalarını ücretsiz olarak görüntüleyebileceğiniz bir site.

Link

9. IDPhoto4You

Fotoğrafçıya gidecek zamanınız yok ama acilen pasaport veya kimlik fotoğrafına mı ihtiyacınız var? Sizin için telefondan çektiğiniz fotoğrafları biyometrik hale getiren bu site işinizi görecektir.

Link

10. Spik.AI

Yazdığınız bir metni istediğiniz dilde ve aksanda seslendiren bu siteden aynı zamanda hazırlanan ses dosyasını da indirebilme şansınız var.

Link

11. Vocals Remover

Şarkıların sözlerini çıkarıp yalnızca melodisiyi bırakan bu site karaoke sevdalıları için bulunmaz bir nimet olacaktır. 

Link

12. Numbeo

Dünya üzerindeki herhangi iki şehri yaşam kalitesinden hayat pahalılığına kadar pek çok konuda karşılaştırabileceğiniz bu site, yeni bir yere taşınma niyeti olanlar ya da tatile gitme planı yapanlar için oldukça faydalı.

Link

13. Logo Lab

Logo tasarlayanların benzer bir tasarım olup olmadığını ve logonun kalitesini, kullanılacak yerdeki duruşunu vs. kontrol edebilecekleri oldukça işlevli bir site.

Link

Eğer paylaştığımız siteler hoşunuza gittiyse daha önce hazırlamış olduğumuz bu içeriğe de bir göz atmanızda fayda var.👇

Karantina Günlerinde İnternetin Dibini Görenlere Keyfin Âlâsını Yaşatacak 13 Faideli İnternet Sitesi

14. K

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
YORUMLAR
02.07.2020

@mirkovich_ e tekrar buradan teşekkürler...

09.07.2020

Çok güzel galeri olmuşşş

03.07.2020

Daniel Suarez'in "Hayalet Program Daemon" adlı bir kitabı var. Yıllar önce onu okuduğumda o kitaptaki öykünün film görüntüleri gelmişti gözümün önüne. Ara ara aklıma geldikçe ararım ama bir türlü bulamıyorum. Ya zihnim benimle oyun oynadı ve öyle bir film yok, ya da ben nasıl arayacağımı bilmiyorum. Bu listedeki sitenin faydası olur belki dedim ama ondan da birşey çıkmadı...

TÜM YORUMLARI OKU (6)