Bu Sıcakta Giydiği Sütyen ve Pantolonun Vücudunda Bıraktığı İzleri Paylaşan Kadının İsyanına Diğer Kadınlardan Destek Geldi

Birine beddua etmeniz gerekirse, 'inşallah cehennem gibi sıcakta sütyen giyersin' deyin!

Cehennem sıcakları yaşıyoruz bilmem farkında mısınız? Salgın sebebiyle önlem olarak klimaları da açamadığımız şu günlerde ESMİYOR ARKADAŞLAR ESMİYOR!

Hele bir de kadınsanız işiniz daha zor. Çünkü sütyen takmak başlı başına bir sınav. Sütyen normalde de çile ama sıcaklarda adeta cehennem simülasyonu gibi.

AnanasZalim isimli Twitter kullanıcısı, sıcakta sütyen ve pantolonun vücudunda bıraktığı izleri böyle paylaştı.

Ve aynı duruma isyan edenler de onu yalnız bırakmadı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Gerçekten de artık memelere özgürlük ya... Niye bir tek bizim mememizin belli olması ayıp ki zaten? Bunaldık, vallahi bunaldık!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
10.07.2020

Bakıyorum da yorumlara konuyla alakası olmayan,empati dahi yapamayan erkekler doluşmuş. Size ne kardeşim size ne? Empatisini yapamayacağınız şeylere neden yorum yapıyorsunuz? Yok regl sancısı abartılıyormuş bilmem ne. Bu yorumu yapabilmeniz için en az 1 kere onu deneyimlemeniz lazım ki yorum yapın. Tıpkı bizim de sizin alt takımlarınıza darbe alınca hissettiğiniz acıyı deneyimleyemeyeceğimiz gibi siz de kadınsal şeylere yorum yapmayın yeter salın şu kadınları artık.

10.07.2020

Her b*ku bilir bunların bazıları lütfen. Nasıl oluyor bilmiyorum adamlara vahiy talan iniyor. Keşke bir mucize olsa da aynılarını yaşasalar bunlar.

09.07.2020

Normal sütyen yerine sporcu sütyeni giyiyorum daha rahat ve kullanışlı tavsiye ederim

09.07.2020

Ona özgürlük buna özgürlük yettiniz artık !Özgürlük naralarını atanlar yeterince özgür yaşayan insanlar zaten.Meme göstermek istiyorsanız gösterin duyar kasmayın artık..

TÜM YORUMLARI OKU (61)