Bu Sezon Sefa'da Görmüştük: MasterChef Tarihinde Kendini Potaya Gönderen Takım Kaptanları

MasterChef All Star bomba gibi devam ederken sezona damga vuran anlardan biri kaptan olan Sefa'nın kendini potaya atmasıydı. Eleme adayı olarak kendini seçen Sefa bazı izleyicilere bir ilk gibi gelirken, MasterChef tarihinde daha pek çok kaptan bu hareketi yaparak alkış topladı.

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı MasterChef, bu sezon All Star versiyonuyla yine en çok izlenen programlardan biri.

MasterChef izleyicileri yakından bilir ki yarışmacıların kazanmak için elde ettikleri yegane şey Mavi takım kaptanlığı olurken, bu kaptanlık beraberinde epey sorumluluk getiriyor.

Mavi ve Kırmızı takım kaptanları oluşturdukları takımları kazandıramadıkları takdirde tüm sorumluluğu sırtlarına aldıkları için çoğu zaman kaptanlar eleme potasına ilk giden isim oluyor.

Fakat bazı kaptanlar var ki kendisini potaya atarak takımın sorumluluğunu üstleniyor. Bunu bu sezon Sefa ile görsek de MasterChef tarihi boyunca kendini potaya atan pek çok kaptan oldu. Biz de onları derledik!

Halihazırda All Star'da izlediğimiz Kerem, 2018 yılında kendine oy vererek potaya girmişti. Kerem böylece kendini potaya gönderen ilk takım kaptanı.

2019 sezonunun favori yarışmacılarından Ekin, 'Eğer kaptansam ve bu takım kaybettiyse ben gemimi en son terk ederim arkadaş.' diyerek kendini potaya göndermişti.

MasterChef 2021 yarışmacılarından Mert, Dilara'nın potaya gideceği elemede kendi ismini söyleyerek kendini potaya göndermişti.

MasterChef 2022 yarışmacısı Gamze, "Seçtiğim, güvendiğim arkadaşımı harcamayacağım. Ben gidiyorum şef." demişti.

Son olarak MasterChef All Star'da kaptan olan Sefa, potaya gitmek üzere olan Kerem'i kurtarmak için potaya kendini yollamıştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Tabağım Geçiyorsa..." MasterChef'te Potaya Gönderilen Cemre'nin Sözleri Tartışmanın Fitilini Ateşledi
Diskalifiye mi Olacaklar? MasterChef'te Barış ve Barbaros'un Tartışması Kavgaya Döndü
"Psikolojimi Bozmama..." MasterChef'ten Elenen Sefa, Yarışmadaki Bitmek Bilmeyen Kaosa Gönderme Yaptı

Popüler İçerikler

Hayatına Son Veren TikTok Fenomeni Kübra Aykut'u İntihara Götüren Detayları Arif Verimli Yorumladı
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti