Bu Sefer Yürek Burktu: Hande Erçel 2019 Yılında Kaybettiği Annesi Aylin Erçel'in Anneler Günü'nü Kutladı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kaybettiği annesi Aylin Erçel'in Anneler Günü'nü kutladığı paylaşımıyla yürek burktu!

Güneşin Kızları dizisi ile hayatımıza giren Hande Erçel, rol aldığı her projesi ile hayran kitlesini genişletmiş ve yıllar içerisinde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti.

İlişkisi, oyunculuğu, gezmeleri hatta sosyal medya paylaşımları... Hande Erçel'in attığı her adım çok eleştirilse de ünlü oyuncunun geniş de bir hayran kitlesine sahip olduğunu biliyoruz. Tabii bazen yaptığı paylaşımlar ile hepimizin boğazında bir yumru oluşturduğunu da...

Anneler Günü kimileri için mutluluk verirken kimileri için hüzünlü geçer biliyorsunuz ki. Bu günü hüzün içerisinde geçiren isimlerden biri de annesi Aylin Erçel'i 2019 yılında kaybeden Hande Erçel oldu. Ünlü oyuncu, bugün annesinin Anneler Günü'nü kutladığı paylaşımı ile resmen yürek burktu.

İşte Hande Erçel'in Anneler Günü paylaşımı...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Çiçeği Burnunda Anneler, Annesini Kutlayanlar... Ünlülerin Anneler Günü Paylaşımları!
Dünyanın En Büyük Elmacık Kemiklerine Sahip Anastasia Pokreshchuk’un Estetiksiz Hali Görenleri Şoke Etti!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
YORUMLAR
12.05.2024

18 sene önce de annem kollarımda öldüğü için öksüzlüğün ve parçasız olduğun insanı kollarında kaybetmenin ne olduğunu çok iyi bilirim. Vefat eden annelerimize rahmet dilerken, yaşayanlara kutlu olsun. Anne dolu nice günleriniz olsun...

12.05.2024

Mekanı cennet olsun

13.05.2024

Bu saçma günü bu yüzden sevmiyorum . İnsanlar olmayanlara inat eder gibi gözüne sokuyor annelerini . Çok çok üzülüyorum paylaşma abi paylaşıyorsan da sadeleştir. Abartmayın bir şeyi .

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ