Bu Sefer Kadın Cinayeti Önlendi: Eski Sevgilisine Kan Donduran Mesajlar!

Bursa’da Hasan Ş. isimli kişinin, iddiaya göre kavga ettiği ve kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Sümeyye K.’ye attığı mesajlar kan dondurdu. Hasan Ş., eski sevgilisinin evini tüfekle basarak da genç kadını tehdit etti.

Türkiye’de kadın cinayetleri son yıllarda inanılmaz boyutlara ulaşmış durumda.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da yaşanan ve Semih Çelik’in iki genç kızı vahşice katlettiği olay ise tüm Türkiye’yi şok etmişti.

Bursa’da Hasan Ş. İsimli kişinin eski sevgilisine attığı tehdit mesajları ise akıllara yine korkunç olayı getirdi.

Olay, 8 Ekim'de İnegöl ilçesinde meydana geldi. Hasan S., iddiaya göre kavga ettiği kız arkadaşı 26 yaşındaki Sümeyye K.'yi evine tüfekle giderek tehdit etti.

Hasan S. ardından Sümeyye K.'nin ablası 28 yaşındaki Hülya K.'ya sosyal medya hesabından, "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım" diyerek mesaj attı.

Abla-kardeş, tehdit mesajlarını sosyal medyada yayınlayıp, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Sümeyye K.'nin yardım istediği sosyal medya mesajları da ortaya çıktı. Sümeyye K.'nin "Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı. Korkuyorum. Keleşle kapıma geldi" yazdığı görüldü.

👇

Polis ekipleri tarafından dün yakalanan ve emniyetteki ifadesinde, "O mesajları atmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum" diyen Hasan S. işlemleri sonrası tutuklandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Cani Semih Çelik'in Komşusu Cinayet Gününü Anlattı: "Titriyordu, Bembeyaz Olmuştu"
İki Kadını Öldüren Semih Çelik'in Babasına Defalarca Sorduğu Soru Ortaya Çıktı: ‘Baba Seni Nasıl Öldüreyim?’
Cani Semih Çelik'in Surlarda Arkasında Duran Gizemli Kişinin Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
İkbal ve Ayşenur'u Vahşice Katleden Semih Çelik'in Annesi ATV'ye Konuştu: "İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı!"
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
YORUMLAR
11.10.2024

Hayret, çok şaşırdım. İlk kez görüyorum böyle bir haber. İlgili karakoldaki polisleri de tebrik ederim. Bir şey olmaz ablacım merak etme deyip göndermemişler.

11.10.2024

Böyle sadece tutuklayıp otel konforundaki cezaevinde yedirip işitmekle önlenmez suçlar. Önce eğitim ama suçun da ağır bedeli olmalı. Benim fikrim suç işleyen biri daha ilk suçunda madende çalıştırılsın, şöyle zincirle falan. Sonra günde sadece bir kuru ekmek verilsin. Hem iş güvenliği de gerekmez, ülke ekonomisine fayda. Maden çökse kimse üzülmez. İnsan hakları diye diye bu hümanistler sebep oldu geldiğimiz duruma. Hakkı olan suçu işleyen değil, mağdur olandır. Hukuk mağdurdan yana olmadığı sürece daha çok can gider.

11.10.2024

belli bi yaşa gelmiş kişilerin eğitim alması imkansız. böyle p.slikler kendisi seçiyor kötü olmayı bilerek tercihen seçiyorlar. ben bi kadın olarak polise tam yetki verip yargıya taşınmadan direkt idam edilmesini isterim.

11.10.2024

Bu ne böyle her gün bu tarz yeni bir haber biz duyuyoruz da bunlar duymuyor mu yoksa millet kafayı mı yedi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ