Bu Sefer Güldürmedi! Vedat Milor'dan Hastalığıyla Dalga Geçen Kullanıcıya Yanıt

Sosyal medya hesaplarında oluşturduğu eğleneli tarzıyla yemek paylaşımları yapan, yorumlarını paylaşan Vedat Milor, yaptığı paylaşımda hastalığıyla dalga geçen bir kullanıcıya yanıt verdi. Milor'a da takipçilerinden destek gecikmedi.

Vedat Milor, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla, fikirleriyle, takipçilerine verdiği yanıtlarla gönlümüzde taht kuran bir isim. Damak zevki kadar espri yeteneğine de sahip bir gurme kendisi.

Milor'un Twitter'da düzenlediği anketler de yakın takip ediliyor. Çoğu kullanıcıları ikiye bölse de gerek kendi yorumlarıyla gerekse kullanıcıların yanıtlarıyla eğleniyoruz.

Bunların yanında Milor'dan siyasi paylaşımlar da geliyor ara ara. Son olarak da seçimin ardından muhalefetle ilgili yaptığı bir yorumu aktardı.

Bu paylaşım nedeniyle de eleştirildi Milor. Aralarından biri de 'Biz sana demedik mi titrek' yorumuyla Milor'un hastalığıyla dalga geçti.

Ardından bu yorumu paylaşan Milor, "Arkadaşlar nasıl istiyorsanız, öyle yapın. İzninizle ben bildiğim işe, gastronomiye devam edeyim. Bir insanın rahatsızlığını hitap olarak kullanıp dalga geçenler varken “ama lütfen sorumluluğunuz var” demeyin." dedi.

Bu çirkin yorumun ardından da Milor'a takipçilerinden destek geldi.

Vedat Milor'u lütfen üzmeyin...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Gastronomi İçin Çıktığı Twitter Yolculuğunda Ayarmatiğe Dönüşen Vedat Milor'un İğneleyici Paylaşımları
Adeta Kudurtma Makinesi! Vedat Milor Kızıyla Fotoğrafına Densizce Yorum Yapan Kişiye Kapak Gibi Cevap Verdi

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
17.05.2023

karşımızdakiler hem kötü hem cahiller ... bunlarla normal yollarla baş edemeyiz ...

Gayet zekice söylemlerle halkın sorunlarını dile getiren bir beyefendiye bile saf kötülük yapıyorlar. Bu ülkede siyasilerin kutuplaştırıcı söylemleri yüzünden kimsede vicdan namına bişey kalmadı. Bu topraklara vicdan geri gelmeli..

Benim gördüğüm en sağlam duran adamlardan biri. Skmişim hastalığı, titrek yazanın kendisi titrektir. Hepinizi göreceğiz koçum 2. turu alınca.. Hepiniz modernleşmeyi, medeniyeti ve insanlığı öğreneceksiniz. Ya da sktir olup gideceksiniz. Yeter lan.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ