Bu Sefer de Yozgat'ta Bıçaklı Saldırı: 17 Yaşındaki Çocuk, 14 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü

Eskişehir'de yüzüne maske takıp hücum yeleği giyen 18 yaşındaki bir kişi, bıçak ve baltayla saldırdığı 5 kişiyi yaralamıştı. Bu olayın üzerinden çok geçmeden Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki bir çocuk, 14 yaşındaki çocuğu bıçaklayarak öldürdü.

Tüm Türkiye Eskişehir'de yaşanan olayı konuşurken bir benzeri Yozgat'ta yaşandı. İddiaya göre, 17 yaşındaki Z.Y., Salih Paşa Camisi önünde sohbet ettiği 14 yaşındaki F.Ü. ve E.G'yi henüz bilinmeyen nedenle bıçakla yaraladı.

Şüpheli kendisini yakalamak isteyen 61 yaşındaki M.L'yi de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan F.Ü, buradaki müdahale sonrası başka bir hastaneye sevk edildi.

Gözaltına alınan şüphelinin alkollü olduğu öğrenilirken, 14 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Maske ve Çelik Yelekli Saldırgan 5 Kişiyi Yaralamıştı: Yayın Yasağı Getirildi
AK Parti'li Alpay Özalan Meclis'teki İlk Kavgası Değil: Geçmişte de Milletvekillerine Saldırıda Bulunmuştu
Oturumu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Açtı: Ahmet Şık ve Alpay Özalan'a Kınama Cezası Verildi

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
16.08.2024

Oldu mu güvenli sokaklar! Çocuklarınız çok güvendeydi hani!

16.08.2024

Tek suçlusu varmış gibi yazıyorsun, hangi oyunları oynadığına, kimlerle arkadaşlık ettiğine, psikolojik sorunları olup olmadığına bakmayıp sevgiden mahrum eden ebeveyn de suçlu. Suçluyu "adli kontrol" serbestisi ile sokağa salan adalet sistemi de suçlu. Yazacaksanız anlaşılır yazın, dosdoğru yazın, yazdıklarınız düşünülsün, desteklensin, okuyan herkes üzerine alınacak birşey bulsun

16.08.2024

Ülke koca bir suç mahalline döndü.. yazı çok yazık..

16.08.2024

Yani mecliste bunlar olurken siz bir de milleti düşünün. Bir ülkenin ekonomisini, adaletini, sosyal hayatını, güvenliğini bitirdiğin an suç oranı hiç olmadığı kadar artar, münferit olaylar münferit olmaktan çıkar, cinayet uyuşturucu kullanımı tecavüz yaş çoluk çocuk tanımaz. Son yıllarda ki çocuk cinayetlerinin artış sebebide mecliste bulunup ülkeyi semiren ilkel insanlardır. Yanlış eğitim sistemi, düşük hayat kalitesi, geçim sıkıntsı, insanların işsiz kalması ve psikolojilerinin bozulması, aile içi şiddetin artması, şiddetin normalleştirilip suçluların ödüllendirilmesi yani cezasızlık algısı, adalet ve hukuğun işleyişini kaybetmesi, yalancı ve düzenbaz işbirlikçi medya ve haberleri, liyakatsizlik sonucu gücün yanlış insanlara geçmesi, mafyanın ve vandalların siyasetin içine girmesi, çetelerin mafyaların el üstünde tutulup iktidar üyeleriyle verdikleri görüntüler, vs. ile ahlaki çöküntü tüm topluma sirayet etti. Ülke tımarhaneye döndü, toplumsal cinnet doğdu eserinizle gurur duyun.

TÜM YORUMLARI OKU (22)