Bu Özel Teknikler Sayesinde Mastürbasyondan Aldığınız Zevk İki Katına Çıkacak!

Napoleon Hill diyor ki 'Cinsel arzu, uzak ara en güçlü ve devamlı insan duygusudur.' 

Cinselliği bomba zanneden ve toplumda onun adı zikredilince yüzünü ekşiten insanlara bakmayınız!

Cinsel tatmin, insanoğlunun en büyük güdülerinden birisidir.

Ama bir Afrika cangılının sakinleri değil de, modern toplumun kentlileri olduğumuz için dilediğimizde seks yapma imkanımız olmayabiliyor.

Böyle durumlarda ise kendimizi tatmin ediyoruz! Cevap doğru: Mastürbasyon.

Ama klasik ve düz olanından bahsetmiyoruz! Tatmini üst seviyeye taşıyan özel taktikler mevcut. Bugün onları konuşacağız.

Arzuyu odağımıza alıyoruz!

Odaklanmak önemli. Uyarılmayı artırmak gerekiyor. Ama nasıl? Klasik, klişeleşmiş seks sahneleri kurgulayarak ya da yakışıklıları/güzelleri düşünerek değil!

Öyle düşünüyorum ki, arzularınız bedenlerden ibaret değil!

Uzun süredir kovaladığınız bir terfi, hayalleriniz, planlarınız. Bunlar çok önemli. Bunlar en büyük arzularınız. Bunlar dünyanın en güçlü şeyleri. Bunları düşünün. Farkı hissedeceksiniz!

Yaşam enerjinizi yükseltin!

Eski Mısırlılar orgazmı sonsuz dünyadan bir parça olarak görürdü. Kabala'ya göre cinsel istek, ruhsal ifadelerin en deriniydi.

Unutmayın, spiritüel bir eylem bu!

Mısır inanışındaki yaşam enerjisini açığa vurmak için yapmanız gereken, mastürbasyon yaparken bir elinizi bel kemiğinizin üzerine koymanız ve bir yandan orayı yavaşça ovmanız. Bu noktada yapacağınız oval hareketler, mastürbasyondan aldığınız zevki doruklara taşıyacaktır!

Perineum bölgesini fethedin!

Anüs ile cinsel organınız arasındaki boşluğa perineum deniyor. Bu bölgeye göstereceğiniz ekstra ilgi, zevkinizi kesinlikle artıracaktır!

Kronometrenizi tutun!

Aceleyle yola koyulmak ve işleri hemen halletmek hiçbir işe yaramıyor. Bu özel teknikte kendinize bir zaman belirleyeceksiniz ve bu zamandan evvel ne zirveye erişeceksiniz, ne de duracaksınız. Aralıkları kendiniz ayarlarsınız artık. Bizden bir başlangıç önerisi: 20 dakika!

Diğer elinizi kullanın.

Tekdüzelik cinselliğin düşmanıdır! Alıştığınız elinizi değil, diğer elinizi kullanın. Diğer elinizle yola çıkın. Farkı göreceksiniz!

Kendinize güvenin!

Mastürbasyonu yalnızlığına mahkum olmuş sefillerin eylemine indirgeyen toplumsal baskıyı kırın. Dünyanın her yanında, cinsel açıdan en doygun ve aktif insanların dahi mastürbasyon olmadan yaşayamayacağının farkına varın. Kendinize güvenin. Kendinizi sevin. 

Gerisi kendiliğinden zaten gelecektir.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR

Anüs ile cinsel organınız arasındaki boşluğa perineum değil taşak yaylası denir.

08.10.2016

kadınlarda da taşak yaylası dendiğini zannetmiyorum.

bence böyle olmaz direk videolu göstermeniz lazım. Herşey için çektiğiniz videolar mükemmel, birde bu konular için video çekseniz hiç fena olmaz.

07.10.2016

Bonus: brazzers

TÜM YORUMLARI OKU (23)