Bu Neyin Kafası? 'Ölenlere Acımıyorum, Örtünmüyor Kadın Sonra Ay Bana Taciz Etti, Ay Bana Baktı' Diyen Kadın

Abla sen ne anlatıyorsun?!!!

Bir sokak röportajında 'Bizim insanlarımız çok nankör, herkesin kapısında arabası var, ne açlığı' diyerek geçinemediğini dile getiren insanlara tepki gösterdi.

'Bu Tayyip'ten ne istiyor insanlar, adamın yakasını bıraksınlar' diyen kadın 'Madem bu ülkede yaşamak istemiyorlarsa, Tayyip'ten memnun değillerse gitsinler başka yere o zaman' dedi.

O kadına ise başka bir vatandaş, 'Tayyip'in babasının yeri mi bura?' diyerek tepki gösterdi.

O vatandaş devamında ise 'Her gün bir bayan ölüyor niye sesin çıkmıyor?' dedi.

O kadın ise, "Ölen bayanlara ben acımıyorum. Örtünmüyor kadın, erkek taviz ediyor. Ondan sonra 'ay bana taciz etti, ay bana baktı.' Açma kardeşim oranı buranı. Kocasına sadık olsun, ölmesin!" dedi. İşte o anlar: 👇

Medyali Tv'nin o sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
27.10.2021

Bu kadın (!) öldüğünde de ben üzülmem, madem ölenler hak ediyor...bu insanımsılardan kurtulamayacağımız ihtimalini düşündükçe içten çürüyorum..

27.10.2021

Acıma ve tiksinme duygusunu anlatamam. İnsan kendi gibi düşünmeyenlerle tartışırken istiyor ki bir partiyi düşünceyi savunurken biraz ar namus şeref haysiyet sahibi olsun hakkaniyetten kaçınmadan kendi gibi düşünmeyenlerle mücadele etsin. Kadınlarında eril bakış açısına olduğunu biliyoruz ama bu cehalet değil bu bildiğin saf kötülük. Bu ülkede yaşayan kadınsın ve hemcinslerinin uğradığı tacize şiddete ölüme acımıyorum diyorsun. Öldürülen tecavüze uğrayan kadınları örtünmeye bağlamak, istersen her yerini çelikle kapat yine gelip sürtünecekler. Bir kadın olarak eşek mikenlerin, damacanaya, çocuğa hallenenlerin içinde yaşıyorsun hiç mi tacizi şiddeti yaşamadın tanık olmadın. Madem öyle birisi çıkıp Esra Erol - Müge Anlı nın programları gibi insanların iğrenç problemlerinin ifşaladığı programlara çıkan kadınların çoğunun örtülü olduğunu söylese doğru olur mu olmaz!

27.10.2021

Tam aynı şeyi yazacaktım, cehalet değil düpedüz kötülük bu diye.

27.10.2021

Abazalık, sapkınlık falan kıyafetten değil, niyetten doğar ve adaletsizlik de bunlara cesaret verir. Bir fotoğrafta, şalvarlı bir kadının bile arkasına bakan sığırlar vardı. Kadının ayağı bile görünmüyorken şimdi bu şalvar, dekolteli bir kıyafet mi Allah aşkına? Damacanalara, hayvanlara ve hatta iğne deliklerine bile muhafazakar esvaplar mı verelim? Eğitimle, niyetle, nefisle alakalı şeyleri hala kumaşlardan ibaret sanıyorlar. Hakim olmayı bilen zaten bakmaz, etmez, sulanmaz. Sapıklığa potansiyeli olanın zaten kafasına kan gitmez ve niyeti malum et parçaları olduğu için işte o şalvarlar falan da engel olmaz. Bir tıkın o beyninize şunları da 'öldüklerine acımıyorum' gibi kahpece cümleler ile germeyin bizi daha fazla. Suçlulara cesaret verenlere dokunmayan ve bunu eleştirenlerle uğraşan adaleti de bir zahmet ele alın. Cehaletine, düşünme yoksunu ve ezberci kafasına tükürdüklerim.

TÜM YORUMLARI OKU (28)