Bu Neyin Gizemi? Kıymetli Sevgilisinin Sadece Uzuvlarını Paylaşmaya Ant İçen Hande Erçel Yaka Silktirdi!

Yaklaşık iki senedir Hakan Sabancı'yla aşk yaşayan ve Sabancı gelini olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hande Erçel, Japonya tatilinde yine kıymetli sevgilisinin yalnızca uzuvlarını paylaşmaya karar verince sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Hayatımıza girdiğinden beri oyunculuk performansı tartışılan, özel hayatıyla da yıllar içerisindeki değişimiyle de tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hande Erçel, uzun bir süredir yalnızca Hakan Sabancı'yla yaşadığı aşkla gündemde biliyorsunuz!

Kimilerinin "bir aya kalmaz biter" dediği aşk yaklaşık iki yıldır devam ediyor. Hatta Hande Erçel'in Sabancı gelini olma meselesi de çoktan masaya yatırılmış durumda. Malum kendisi Sabancı gelini olabilmek için atılması gereken her adımı büyük bir çabayla atıyor.

Şöyle kısaca özetlersek, önce sanat galerilerinde, seramik atölyelerinde boy göstermeye başladı kendisi.

Sonra okuluna döndü ve sihirli değnek değmişçesine hem öğretmenlerinin hem de rektörün favorisi oldu.

Ardından ilk sergisini bile açtı! Hatta ilk eserlerini de takır takır sattı.

E tüm bunlar müstakbel eltisinin geçtiği Sabancı gelini olma sürecini hatırlattı tabii. Nazlı Sabancı da evlenmeden önce sosyetik davetlerde, sanat etkinliklerinde boy göstermiş, evlenmeden önce de okulunu bitirmişti hatırlarsanız.

Ayrıca Arzu Sabancı'nın Hande Erçel'in gelini olma mevzusuna çok sıcak bakmadığı da birçok kez dile getirildi, Arzu Sabancı'nın katı prensipleri göz önüne alındığında bu evliliğin ihtimalinin zor olduğu düşünüldü.

Fakat birlikte oldukları günden beri dünyayı gezen Hande ve Hakan'ın umrunda olmadı bu dedikoduların hiçbiri. En son bitmek bilmeyen Japonya tatiline çıkan çift, hemen hemen her gün paylaştıkları fotoğraflarla gündem oldular.

Ama asıl dikkat çeken şey, artık ilişkilerini dünya alemin bilmesine rağmen Hande Erçel'in de Hakan Sabancı'nın da yalnızca birbirlerinin uzuvlarını paylaşması oldu...

Daha önce de bu konu hakkında eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel'in Hakan Sabancı'nın yüzünü 40'ı çıkmamış bebek gibi hala göstermediğini görenler yine ve yeniden Hande Erçel'e sardı.

E biraz haklıydılar da... Çünkü bu artık neyin gizemi anlamakta hepimiz zorluk çekiyoruz sanki! Gelin, kim ne demiş beraber bakalım! 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım! 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Beklenen Açıklama Geldi: Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'la Yaşadığı Aşk Hakkında İlk Kez Konuştu!
Seneler Süren Aşkı Fazla Hızlı Unuttu: Aras Bulut İynemli Kalbini Popüler Dizinin Başrolüne Kaptırdı!
Kimleri Kimleri Görüyoruz! Nesrin Cavadzade'nin Yeni Aşkı TFF Eski Başkanının Yaşça Küçük Oğlu Çıktı!
Tuhaf Kombinleri Olay Olan Melis Sezen'in Leopar Desenli Mayosuyla Verdiği Pozlar Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Popüler İçerikler

Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
17.04.2024

Bence sevgilisi magazin sevmiyor kendisi istemiyor.hatirlarsaniz yeni yeni sevgiliyken de havalimanında gazetecileri asık suratla terslemisti

17.04.2024

Çoğu ünlü çift sosyal medyada bir birini paylaşmadığı gibi havaalanı ve ya mekan çıkışlarında bile ayrı ayrı çıkıyor birlikte görüntü vermemek için. Bu çifti her yerede beraber el ele gördük, beraber oldukları fotoğraflarını da zaman zaman paylaştılar. Onların sayfaları sizinkiler gibi aile albümü gibi değil, iş portföyü aynı zamanda.

17.04.2024

Tüm Türkiye Hakan Sabancı'nın tedrisatından geçti herkes tanıyor artık. Birlikte olmadığı ünlü kaldı mı acaba.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ