Bu Nasıl Vicdan? Bayat Ekmek Toplayan 81 Yaşındaki Yaşlı Adamı Sopayla Dövdü

İzmir'den yaşanan tepki çekti.  Bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S., yol kenarındaki bayat ekmekleri topladığı gerekçesiyle 81 yaşındaki Süleyman Sırrı Dindar'a tokat atıp, sopayla darbetti.

Olay, İzmir Torbalı'da 15 Temmuz günü Pancar Mahallesi'nde meydana geldi.

Sabah saatlerinde fırınlardan ve yol kenarına asılan bayat ekmekleri toplayan Süleyman Sırrı Dindar, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S. tarafından darbedildi.

Dindar jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Dindar'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatan jandarma, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Görüntülerden, hafif ticari araçta bekleyen Kemal S.'nin, evinin önünde beklediği Süleyman Sırrı Dindar'ı görünce inip, önce tokat attığı daha sonra da defalarca sopayla vurduğu o anların bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerden yola çıkan jandarma, Dindar'ı darbeden Kemal S.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kemal S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İşte o anlar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi: Saray'da Üst Düzey Değişikliğe Gidildi
Kriz Çıktı: Ünlü Kuruyemiş Markası Raflardan Kaldırılıyor

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
18.07.2024

Adam çöp yanındaki kuru ekmekleri topluyormuş tavukları için adamı hırsızlıkla suçlayıp dövmüş. 81 yaşındaki adama nasıl vurdun ne hale geldik bu ne vicdansızlık ya

18.07.2024

Hem vicdansız hem de mal ve ötesi.. Biri şu döl israfına çöpün yanına bırakılan bi şeyi almanın hırsızlık olmadığını da anlatmalı..

18.07.2024

Bayat olduğu için insanların yemediği ekmekler çöpe gideceğine adamın tavuklarına gitsin ne var bunda! Bu fırıncının yaşlandığında göreceği muamele bundan beter olur

18.07.2024

Fırıncılar iyice sorun olmaya başladı, pandemide izin verilince bir haller oldu bunlara bu memlekette zaten birine biraz imtiyaz verince sapıtıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (15)