Bu Nasıl Olabiliyor?! Yangına Müdahale Etmek İsteyen Vatandaşların Suyu Kesildi: 'Bu Orman Yanacak Dediler'

Delikliyol Koyu'nda yangınlara müdahale etmek için erken saatlerde bölgeye gittiğini belirten Batuhan Onur Maz, kendi imkanlarıyla açtıkları yol ve çektikleri hortum ile tepedeki yangını söndürmek istediklerini anlattı. Batuhan Onur Maz, sözlerinin devamında ise yangını söndürmek istediklerinde sularının kesildiğini ve hortumlarının aşağıya çekildiğini dile getirdi.

Daha sonra beklediklerini ve 6 saat izlediklerini belirten Batuhan, tekrar yukarı yangını söndürmeye çıktıklarını ve yine engellendiklerini söyledi. Orman Bölge'nin ve İtfaiyenin söylediği tek şey ise 'Bu orman yanacak' olmuş...

İzlemek için değil, bir şeylere müdahale etmek için bölgeye geldiğini belirten vatandaşın o anları: 👇

Kaynak: @batuhanonurmaz

O orman ise yandı... 👇

Kaynak: @batuhanonurmaz

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
04.08.2021

Ilk basta bu komplo teorileri sacma gelmisti, bu kadarini da yapmazlar yok artik dedim, dogal yangin olmadigi kesin de teror saldirisi ihtimali agir basmisti. Fakat bir bir gelen bu tarz videolar, israrla hic mudahele edilmeyisi , yanginlari sondurmek icin hic bir caba harcanmayisi ve asiri rahat tavirlari bizi tek bir sonuca dogru goturuyor ne yazik ki!!

03.08.2021

Ahhhh nasil da 6 hissim yakiyorlaaaarr dediginde kendime inandimsa, sana da o kadar inaniyorum kii, evett bal gibi de bile bile gore gore yakiyorlar, acimadan, vicdansizca, insafsizca yakiyorlar((( kul oldum ya ben yanmadan, insallah sizin bu dunyada yandiginizi gormeden ölmem, neyse arkadaslar, ben bi Atama sariliim, o gozlere bakiiim, belki bir az yanginim diner((

04.08.2021

Bu yangınları elbet fırsattan istifade terör örgütleri vs yakıyordur ancak durum gerçekten çok iğrenç bir sonuca doğru çıkıyor.

04.08.2021

Terör+yandaş itlere peşkeş çekilsin diye yakılıyordur.

TÜM YORUMLARI OKU (13)