Bu Nasıl Öğretmen? Tahtaya Kaldırdığı Öğrencileri Hem Azarlıyor Hem Dövüyor!

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Fatih İlkokulu 1.sınıfında bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla çektiği videodan skandal görüntüler ortaya çıktı. T.K isimli öğretmen tahtaya kaldırdığı öğrencilerinin el yazısı yazamamasına sinirlenince çocukları feci şekilde azarlayarak dövdü. Görüntülerde ayrıca sorulara cevap veremeyen bir öğrencinin korkudan altını ıslattığı ortaya çıktı.

Milli gazetenin internet sitesinde yer alan görüntülerde, daha önce de Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan, şu anda ise Ümraniye'deki Fatih İlkokulunda 1-G Sınıf Öğretmenliği yapan T. K., öğrencilerden tahtaya yazı yazmasını istedi. Yazı yazmakta zorlanan B. isimli öğrenciye ağır hakaretle bulunup darp eden öğretmenin o anları bir öğrencinin telefon kamerasına saniye saniye yansıdı.

İşte 'bu nasıl öğretmen?' dedirten o görüntüler...

Videoda, öğrencinin korkulu bakışlarına aldırış etmeden dayak ve hakaretlerine devam eden öğretmenin, öğrenciye tokat attığı görüldü. Bir öğrenci tarafından çekilen görüntüde, sorulara cevap veremeyen öğrencinin korkudan titrerken altını ıslattığı görülüyor. 

Soruşturma başlatıldı

Öte yandan öğrencilerine şiddet uygulayan öğretmen T.K hakkında kaymakamlık tarafından inceleme-soruşturma başlatılarak müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

Şaşırdıysanız gerçekten şanslı bir çocukluk geçirmişsiniz.Devlet okullarında o kadar çok şiddet var ki bunlara şaşıramıyorum.Parmaklar toplatıp ucuna cetvelle vurulduğu,favorilerden çekilerek nasıl sinsice işkenceler yapıldığı maalesef çok gördüm.Hep diyorum bir mesleği seçmenin tek kriteri saçma bir sınavdan puan almak olmamalı.Ben çok gördüm iletişimi berbat insanlar doktor oluyor öğretmen oluyor.Bu işin psikolojik gerekliliklerine kimse bakmıyor.Adamda zerre çocuk sevgisi yok merhamet yok öğretmen olmuş.Neden çünkü işin o tarafına bakan kimse yok.Pilot olurken nasıl bakıyorlar her yönden o kişiye bunlara da öyle bakılması şart.Pilotlar evet çok önemli bir meslek yapıyorlar bir hataları insanların canına mal olabilir ama sen öğretmenleri düzgün insanlardan seçmezsen nesillerini kaybedersin. Şimdi bu adamı linç ederiz toplum olarak rahatlarız ama halbuki bunun gibi binlercesi başka yerlerde başkalarını dövüyordur.Sistem baştan kokuşmuş bunu çözmezsek böyle haberlerin sonu gelmez.

11.11.2016

Çok doğru .Hiç unutmuyorum mavi önlük giyerdik içine kazağın üstüne süveter giymişim yanıyorum sıcaktan.1. Sınıfın 2.haftası bi kızla baya samimi olmuşum.7 yaşında bi çocuk olduğum için idrak edemiyorum.Çıkarmak istedim; kız arkadaşım sınıfta önlüğün üst kısmının fermuarını açtı sadece çıkarmaya çalışıyoruz.Hoca geldi ne oluyor dedi söyledim.Erkek hoca adı Cavit'ti.Beni eline aldığı gibi hırpalamaya önlüğümün orasını burasını çekiştirmeye başladı bütün sınıfın ortasında .Rezil olmuştum ağlıyordum.7 yaşında gururum Onur'um kalmamıştı.Kollarımdan çıktı önlük.Ağlayarak giydim.Hiç unutmadım.Hala çok utanırım.25 yaşındayım...

11.11.2016

ne olursa olsun şimdiki nesil daha şanslı teknoloji gelişti en basitinden biri görüntü kaydı alıyor paylaşıyor birileri görüp tepki gösteriyor benim zamanımda ne işkence yapardı o.çocukları yok yere adamlar kendilerine özel sopa yaptırırdı kafamıza vura vura aptal etti bizi o.çocukları erkek öğretmenlerin çoğu sapıktı kadın öğretmenler ise psikopat ayağına yatardı sınıf sınıf değil nazi kampı amk hakkımı helal etmiyorum buna gelince görevden alınsın atanmayı bekleyen görevini layıkıyla yapacak bir sürü öğretmen adayı var

12.11.2016

En zoruma gidende böyle dangalakların öğretmenim diye eğitim vermesi.

TÜM YORUMLARI OKU (77)