Bu Nasıl Bir Vicdansızlık? Metro Durağında Kendisine Yanlışlıkla Çarpan 12 Yaşındaki Çocuğu Öldüresiye Dövdü

İstanbul Aksaray metro durağında geçtiğimiz günlerde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Metro durağındaki bir şahıs, 12 yaşındaki bir çocuğu kendisine çarptığı için öldüresiye döverek hastahanelik etti. Güvenlik kameralarına da yakalanan dayak görüntüleri sonrası 12 yaşındaki Sivar, beyin sarsıntısı geçirdi.

Saldırgan şahsın henüz kim olduğu belirlenemezken küçük Sivar'ın yüzündeki darp izleri dayağın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne sererken kafatasında da çatlaklar oluştuğu belirlendi.

Yanlışlıkla çarptığı için öldüresiye dövülen Sivar'ın insanın içini acıtan görüntüleri 😞

Sivar ve ailesi yaşananları böyle anlattı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.09.2017

ne denir ki? hiçbir şeye sabrımız kalmadı. milletçe psikopat olduk. yalnız sinirinizi çocuklardan ya da hayvanlardan çıkarmayı bırakın. gidin kendinize zarar verin. siz de kurtulun biz de.

18.09.2017

Ya bir insan evladıda o gavatı yakalayıp ağzına burnuna iki üç tane yumruk indirememmiş. Ne korkak bir toplumsunuz. Mksalakları sizin yüzünüzde sessiz kaldığınız için bu gavatlar küçcük çocukalrı bile yol ortasında kimseden çekinmeden ağız burun giriyor. Lan sizin çocugunuzun başına gelse böyle sessiz kalabilirmisiniz.

Pasif Kullanıcı
18.09.2017

"ne korkak" bi toplumuz evet ne yazıkki artık öyle ses çıkarmak istetsekte çıkaramıyoruz çünkü memleketin %50si potansiyel katil.Daha geçen gün başıma geldi kadıköyde bi takım olaylar nedeniyle tartıştığım bir grup insanın hepsinden bıçak çıktı.tek oluşum yada herhangi bir şey taşımayışım onlar için önemli değil adamlar katil sesini çıkartıyosun pat hastanedesin bakıyosun devlette arkalarında hukuk dsen kime hukuk belli değil

18.09.2017

Ne boktan bi ülke olduk

TÜM YORUMLARI OKU (60)