Bu Nasıl Anne: Yeni Doğan Bebeğini Çöpe Atan Anne Tutuklandı

Kayseri'de vicdanları sızlatan kötü bir olay oldu. Kayseri'de çöp konteynerine bırakılan yeni doğmuş ölü bebeğin annesi olduğu tespit edilen 32 yaşındaki İ.C., yakalandı. İfade sonrası İ.C., ‘kasten öldürme’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi’nde 2 gün önce konteynere çöp atmaya gelen kişiler, hareketsiz halde yatan bebek buldu.

Sağlık görevlileri, havluya sarılmış olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Yeni doğduğu tespit edilen bebeğin cenazesi, otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polisin, bebeğin ailesini bulmak için başlattığı çalışmada 750 hamile ve yeni doğum yapmış kişilerin kayıtları çıkarılarak sorgulandı.

Bölgede, 550 saatlik güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, İ.C.’nin 15 gün önce bir markete hamile olarak geldiği, bebeğin konteynerde bulunmasından 1 gün sonra aynı markete karnında şişlik ve yanında bebek olmadan yeniden geldiğini tespit etti. Bunun üzerine İ.C., adresine düzenlenen operasyonla yakalandı.

İ.C.’nin emniyetteki ifadesinde, 10 ay önce sosyal medyada tanıştığı bir kişiden hamile kaldığını ve evde ölü olarak doğurduğunu belirttiği bebeğini çöp konteynerine bıraktığını söylediği öğrenildi. İ.C., ‘kasten öldürme’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
06.07.2023

Kürtajı devlet hastanelerinde yasakladılar ve sonuç bu. Kürtajla alınması çöpe atılmasından daha mı korkunç? Çocuğa çok üzüldüm, umarım çok acı çekmemiştir.

06.07.2023

Kalbi atmaya başladıktan sonra doğan çocuklardan bi farkı yok. Yüzünü henüz görmemiş olmak ondan kolayca vazgeçilebilineceği algısı yaratmamalı. İstenmeyen gebeliklere çözüm kürtajla değil korunmayla sağlanmalıdır. Bikaç dklık zevk için korunmasız ilişki yaşamanın bedelini hep çocuklar çekiyor. Kürtaj kadına da zarar veren bir uygulama. İnsanlar korunmayı öğrenmeli ve uygulamalı.

06.07.2023

Yorumlarda anneye karşı bi yüklenme var. Halkısınız anne çok hatalı ve gereken cezayı da alacak ama bu bebeğin bir de babası var peki o neden suçlanmıyor? O da aynı şekilde yargılanmalıdır. Belki kadını bunu yapmaya o zorladı! Kadına sahip çıksa bebeği kabullense belki böyle olmazdı.

Pasif Kullanıcı
06.07.2023

Seni Allah bildiği gibi yapsın pislik seni o masumu çöpe bırakıp nasıl gidip uyudun yemek yedin aklım almıyor istemiyorsan baştan am*na sahip çıkacaksın or...

TÜM YORUMLARI OKU (23)