Bu Nasıl Anne? 16 Aylık Bebeğini Evde Tek Başına Bırakarak Ölüme Terk Etti

ABD'de 32 yaşındaki bir kadın, 16 aylık bebeğini evde tek başına bırakıp tatile çıktı. Tıp uzmanları, bebeğin açlık ve susuzluktan öldüğünü belirledi. Kadın, şartlı tahliye imkanı olmadan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

TRT Haber'in aktardığına göre olay, geçen yaz yaşandı. Kristel Candelario isimli kadın, 16 aylık bebeğini evde bırakıp tatile gitti.

Cuyahoga Savcılığından yapılan açıklamada, Ohio'lu annenin, çocuğunu evin içindeki oyuncaklarla dolu bir odaya kilitleyip önce Detroit şehrine sonra da Porto Riko'ya tatile gittiği belirtildi.

Oldukça zayıflamış çocuğun, idrar ve dışkıyla kirlenmiş bir oyun alanında ölü bulunduğu kaydedildi.

Acil müdahale ekipleri de olay yerine gelmeden önce çocuğun kıyafetlerinin değiştirildiğini ve kısa süre sonra hayatını kaybettiğini ifade etti.

Candelario, İspanyol bir tercüman aracılığıyla, "Yaptıklarımı haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama kimse ne kadar acı çektiğimi ve neler yaşadığımı bilmiyordu" dedi.

Kamu Hukuk Mahkemesi Hakimi Brendan Sheehan, sorumsuz anneye, öz kızını aç bırakarak "en büyük ihaneti" işlediğini söyledi.

New York'taki Yahudi Kadınlar Baskıcı Evlilik Yasasından Kurtulmak İçin Seks Grevine Başladı

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.03.2024

Kimse anne baba olmasın ya olan hep çocuklara oluyor zavallı bebek sorumsuzluk düşüncesizlik yüzünden hayata veda etmiş Allah belanı versin senin gibi anne’nin

20.03.2024

Hep söylüyorum,yeterlik almadan çocuk sahibi olmaya izin verilmemeli,olsa bile o çocuk korunmaya alınmalı,bu tarz ruh hastalığı olan kişilere değil çocuk evcil hayvan verilmesi bile ciddi bir suçtur

20.03.2024

Bebek katili iğrenç fahişe!

TÜM YORUMLARI OKU (20)