'Bu Mutfakta Sadece Yemek Pişirilmez Yatılır' Diyeceğiniz 13 Ünlünün Özenilesi Mutfakları

Hayranı olduğumuz ünlülerin özel hayatlarını hep merak ederiz. Peki mutfaklarını hiç merak ettiniz mi? 

Kendileri kadar dekorasyonları ile de göz dolduran ünlülerin mutfaklarını sizler için derledik.

1. Roberto Cavalli

Cavalli'nin, İtalya Floransa'daki bu geniş ve güzel mutfağı tasarımları kadar göz dolduruyor. Mutfağın en dikkat çeken özelliklerinden biri ise büyük bir masa ve ocağa sahip olmasıdır.

2. Lauren Conrad

Lauren Conrad'ın yeni dekore edilen Beverly Hills' de yer alan çatı katı mutfağı vintage tarzı yansıtmaktadır. Bu bembeyaz mutfakta pişirilen yemekleri hayal etmekten kendimizi alamıyoruz.

3. Kris Jenner

Kris Jenner'in göz alıcı aksesuarlar ile dizayn edilmiş sıcacık mutfağında pişirdiği lezzetli yemekleri, tahmin edebiliyoruz.

4. Lady Gaga

Çılgın şarkıcı Lady Gaga'nın alışık olduğumuz marjinal tarzına rağmen Malibu'da yer alan evi, şaşırtıcı bir şekilde geleneksel bir tarzı yansıtmaktadır.

5. Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker modern bir tarz yakalayabilmek için mutfağında düz ve doğal bir tasarım tercih etmiş.

6. Cameron Diaz

Kelly Wearstler tarafından tasarlanan, Cameron'ın çekici mutfağının en güzel özelliği lavabo ve ocağın arkasında, sıçrayan damlaları ve duvarı kirletmesini önleyen, su geçirmez hatta kolay silinen levhadır.

7. Kesha

Kesha, damalı zemini ve mermer tezgahı ile  ocak ve davlumbazın geçmişi yansıtan ruhunu birleştirerek  mutfakta retro bir tarz yakalamak istemiş.

8. Kate Moss

Kate Moss'un eski batı tarzı ile bezenmiş mutfağı, tuğla duvarları ve süslü tavanı ile tam bir  görsel şölen sunuyor.

9. Anne Hathaway

Anne Hathaway' in, Brooklyn' de yer alan evinin şehir manzaralı mutfağını gördükten sonra daha iyisi nasıl olur inanın bilemedik. Sizce de öyle değil mi?

10. Meg Ryan

Meg Ryan' ın eski stil, temiz ve parlak mutfağının eşsiz San Francisco manzarası da görmeye değer. Siz bir de burada yaşadığınızı düşünün!

11. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston' ın, Los Angeles' den önce yaşadığı Beverly Hills' de yer alan bu harika mutfağın tarzı, ceviz ağacından yapılmış mobilyaların, modern bir bakış açısı ile yerleştirilmiş olmasıdır.

12. Liv Tyler

'Liv Tyler' ın, Los Angeles' de yer alan ve 1930' ların akdeniz tarzını yansıtan büyüleyici mutfağı, eski dünya detaylarının ve modern olanakların eşsiz buluşmasını yansıtıyor.

13. John Legend

John Legend'in, New York'ta yer alan evinin mutfağındaki en dikkat çekici nokta, gösterişli bir dizaynının ve alışılmışın dışında detayların kullandığı bir mutfak olmasıdır.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR

sarı bezin olmadığı mutfağa mutfak demem ben :D

30.08.2016

O mutfaklarda soğan kavurduklarina inanmıyorum😑

30.08.2016

Cameron Diaz'ın içi fakir :D

TÜM YORUMLARI OKU (29)