Bu Mesleği Parası İçin Değil, Bayrak İçin Yapıyorum Diyen Gence Babasından: 'O Zaman 3 Kez Niye Firar Ettin?'

Fulya İle Umudun Olsun programında yaşanan ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu. Baba İzzet, oğlu Ramazan ve istenmeyen gelin Tuba arasında geçen ilginç olayların çözülmeye çalışıldığı programda, Ramazan programda en büyük hayalinin askeriyeye girmek olduğunu bunun için de Jandarma Sahil Güvenlik sınavlarına gireceğinden bahsetti.

Bu sınavlar öncesi de işe alım sürecinde sicilinde olumsuz bir durum olmaması için babasının kendisine açtığı davadan vazgeçmesini istedi. Ancak baba İzzet Ayan bunu reddetti.

Tartışmalar programda deva ederken Ramazan yapmak istediği meslek için de, 'Ben bu mesleği para için yapmıyorum, bayrak ve Ata'm için yapıyorum, o gurur bana yeter' dedi. O sözlere ise babası İzzet, 'O zaman niye 3 kere firar ettin?' dedi.

İşte o anlar:

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kendi Programında Gözyaşlarına Boğulan Evrim Akın'dan Asena Keskinci'ye Sert Çıkış!
"Suçlamaları Kabul Etmiyorum": Uyuşturucu Operasyonu Kapsamında Tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'dan İlk Açıklama
Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı
YORUMLAR
02.12.2021

Mesleği ne acaba onu da yazsaydınız keşke

Kapasitesi bu EMre Ş.' nin. Çok da bi' şey bekleme..

02.12.2021

Karakola ben yakalattm aq oğlu de dicemde bu sefer kendisine sövmüş oluyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ