Bu Liste Senin Listen! Mutlaka İzlenmeli Dediğin Kaliteli Bir Film Bırak!

Güzel bir film izleyince insanın herkese öneresi gelir ya. Önerdiğin kişi de o filmi beğenirse kendi filminmiş gibi tatmin olursun. Sen de kaliteli bulduğun bir filmi ekle. dio'da herkes sinema zevkinden istifade etsin!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
23.09.2020

"İyi, kötü ve çirkin" bunu izlemeyen kendini film izledim demesin.

24.09.2020

DOGVILLE MANDERLEY ALTINCI HİS MEMENTO BENDEN BU KADAR PEKİ YA BOB CHICAGO KÜRE HAYALET BAK ŞU KONUŞANA PERSEPOLİS BETERBÖCEK OSCAR .... MUSTAFA HAKKINDA HERŞEY KISIK ATEŞTE ONBEŞ DAKİKA SOFRA SIRLARI GÖLGE OYUNU ......

24.09.2020

Ya hayrına aralara virgül koyar mısın.. Hangisi hangi kelimenin devamı acaba?? :)

23.09.2020

Apocalypto'yu kesinlikle eleştirel gözle izlemeyi tavsiye ederim. Avrupalıların zamanında açgözlülüklerinin götürdüğü Amerika'da yaptıkları katliamları ve bu kültürleri barbarca yok edip insanlara kendi dinlerini empoze edişlerini affettirmek için Hollywood yönetmenlerinin binbir emekle yaptığı Amerikalıları vahşi gösterme çabalarından biridir. Kızılderilileri yağmacı, katil, tecavüzcü olarak gösteren John Wayne filmlerinden hiçbir farkı yoktur. Aztekler tarafından kabilesinden koparılıp, köleleştirilen ve Tenochtitlan'a götürülüp kanlı bir ritüelle kurban edilerek katledilen bir grup köylüyü işliyor. Keşke bir yönetmen çıkıp da aynı şekilde Avrupalılar tarafından bir gece baskınıyla kabilesinden kaçırılıp karısı çocukları öldürülen ve bir gemiye balık istifi dizilerek Amerika'ya köle olarak götürülen Afrikalıların gerçek hikayesini bu şekilde filme çekse. Amerika'da yaşananları daha gerçekçi bir pencereden izlemek isteyene "La Otra Conquista" filmini tavsiye ederim.

24.09.2020

Mel Gibson'un hayat durusunu goz onune alirsak cok normal.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ