Bu Kış Sert Geçecek! Merkez Bankası'nın Faiz Kararı Sonrası Gelen İç Karartan Yorumlar

Merkez Bankası'nın faiz indirimine ekonomistlerden eleştiriler geldi. Kararın vatandaşa zam olarak yansıyacağı belirtildi. 

Merkez Bankası piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. MB 100 baz puanlık indirime giderek politika faizini yüzde 19'dan yüzde 18'e çekti. 

Merkez Bankası'nın faiz indirim kararının ardından dolar yüzde 1'in üzerinde yükselişle 8,75'in üzerine çıktı. Euro/TL ise 10,28'i aştı.

Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı

MB'nin kararına gelen yorumlardan bazıları şöyle 👇

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
23.09.2021

şu sandığı getirin artık sandığı. açlıktan ölmeden son bi oy basalım götünüze

23.09.2021

benim hiç titremez valla çok net koyucam oyumu bam diye

23.09.2021

Faizin sabit ya da artması gerekirken düşürmek, nasıl bir mantıktır acaba ? Doları arttırıp insanların daha fazla öfkelenmesini sağlamak, ne işe yarayacak ? Gitmeye bu kadar hevesli bir iktidar görmedim.

Daha fazla öfkelenmek? Ülkenin %40-50 lik kişisi halinden memnun dolarmış faizmiş s...inde değil. Keşke olsada ona göre davransalar.

23.09.2021

Su ülkenin düştüğü hale bak...1 dollar 8.72tl 1 euro 10.25tl olmus..para birimimiz dünya genelinde en degersiz paralardan biri haline geldi..kimse bunu konusmuyor..ülke batik durumda..dollar yükseldikçe her ürüne zam gelecek..çünkü ülkede üretim yok hersey yurt disindan geliyor bu da fiyatlara yansiyor..gezi parki olaylarinda dolar 1 tl yukseldi diye solculara demedigini birakmayanlar suan sessiz sekilde susuyor..arkadaslar bu ülkede siz yasiyorsunuz..aldiginiz maaslar kazanclar 10 kati degersizlesmis..herseyi faiş fiyatla aliyorsunuz ve hala akpye oy veriyorsaniz kusura bakmayin ama her zam'a ve fakirlige layiksiniz..maymun da da beyin var ama kullanabiliyor..idrak etmeyen bir topluma donmus bu ülke

24.09.2021

derken dolar 8.77 euro 10.30 oldu harika

TÜM YORUMLARI OKU (24)