Bu Kış Çatlamış Dudakları Tedavi Etmek İçin En İyi 15 Dudak Peelingi

Yavaş yavaş kıştan çıkıyoruz ve o kadar fazla dudaklarının kuruluğundan şikayet eden gördüm ki, ben de dahil. Ne yapsanız kar etmediyse, hazır havalar nemine kavuşurken sizin için seçtiğimiz dudak peeling'lerine bir göz atın.

Bu içerikte birbirinden şeker dudak peeling'lerini toparladık, keyifli okumalar.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Dr. Clinic Dudak Peelingi

Bakım ürünlerinin rengarenk olmasına bayılıyorum. Renginden de beklendiği üzere çilek aromalı olan bu dudak peelingi, kuru görünümü ve pullanmayı önlerken dudaklarınıza da kaybettiği nemi geri kazandırıyor. 

Buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz. 

Bebek gibi olan dudaklarınıza yakışacak en güzel ve iddialı rujları da sizin için bu koleksiyonda toparladım.

2. UNPA Bubi Bubi Dudak Scrub&Peeling

Kurumuş deriyi ve hatta dudak makyajından kalan kalıntıları temizleyip dudağınızı nemlendiren ürün, İçerisinde barındırdığı Poli Hidroksi Asit sayesinde sert, ölü deri hücrelerini yumuşatır, selüloz ise onları tamamen yok ederek, alttaki yeni deriyi ortaya çıkarır.

Satın almak için tıklayın.

3. KIKO Dudak Kremi Ve Peelingi

Hiç elimi falan sürmeden, kavanozlarla uğraşmadan bir peeling deneyimi yaşamak istiyorum, hem de nemlendiriciyle de uğraşmayayım diyorsanız 'yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin' edasındaki isteklerinizi karşılayacak olan bu peelingi denemelisiniz. 

Linkini buraya ekledim bile.

4. Procsin Lip Balm Peeling

Dudaklar için özel geliştirilen peeling aktifleri ile dudakların hasar görmüş bölümlerinin arındırılmasına ve pürüzsüz görünüme kavuşmasına yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Gözle görülmeyecek küçüklükteki kristal aktifleri ile arındırma işlemi yaparken dudakların nem dengesine destek vererek daha yumuşak dudaklara sahip olunmasını amaçlamaktadır.

Buradaki linkten ulaşabilirsiniz, muadillerine göre fiyatı acayip uygun.

5. Pom River Organics Şekerli Dudak Peelingi

Organik hindistan cevizi yağı, organik limon kabuğu yağı, rendelenmiş limon kabuğu ve organik esmer toz şeker ile hazırlanan dudak peelingi, içeriğinin saflığından dolayı yenebilecek kadar doğaldır. Saf hindistan cevizi yağı ile dudaklarınızın üzerindeki ölü deriyi yumuşatırken organik toz şeker tanecikleri ile bu derileri temizler. Yüksek C-Vitamini ve antioksidan seviyesi sayesinde limon kabuğu yağı, enfeksiyonlarla savaşır ve taze cilt yapısını destekler.

Buradaki linkten 75 TL'ye satın alın.

6. AXWELL Premium Çilek Aromalı Dudak Bakım Peelingi

Bu şeker gibi peeling, dudaklarda oluşan pullanma ve kuru görünümü önlerken dudaklarınızın nem kazanmasına ve ölü derinin atılmasına yardımcı olur. Hem de çilek aromalı!

Buradaki linkten satın alabilirsiniz.

7. Kiehl's Buttermask Hindistan Cevizi Yağı İçeren Nemlendirici Dudak Maskesi

İçeriğinde Yabani Mango Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı bulunduran onarıcı ve nemlendirici dudak maskemiz gece boyunca dudaklardaki nem bariyerini onararak bakım yapar ve ertesi güne nemli ve yumuşak dudaklarla uyanmanızı sağlar.

Hemen yumuşacık dudaklara kavuşmak için buraya tıklayın.

8. Elf Lip Exfoliator Sweet Cherry

Beslemeye ve korumaya yardımcı E Vitamini, Shea Yağı, Avokado, Üzüm ve Jojoba yağlarıyla zenginleştirilmiş tatlı, şekerli ve yumuşatıcı bir his veren peeling, günlük kullanıma uygun. 

Buradaki linke tıklayarak satın alabilir, şuradaki koleksiyondan ise dudaklarınızın bakımına son noktayı koyacak lip balmlara bakabilirsiniz.

9. PINKLE Sugar Lip Scrub - Şekerli Dudak Scrubı

Avokado Yağı, Jojoba Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı özlerinden oluşan bir kokteyl ile dudaklarınızdaki ölü deri hücrelerini temizler ve kurumuş dudak bariyerini nazikçe kaldırır. Tatlı şeker granülleri ve doğal yağların bu benzersiz kombinasyonu, dudaklarınız için canlı ve daha dolgun bir görünüm sunar. Dudaklarınızı pürüzsüz, yumuşak ve mükemmel ruj uygulaması için hazırlar.

Aroma seçenekleriyle incelemek için buraya tıklayın.

10. Mac Dudak Peelingi - Lip Scrubtious Candied Nectar

Mac'e ün kazandıran ikonik ürünler arasında yer alan bu şeker bazlı dudak peelingi, kurumuş ve pullanmış görünümü ortadan kaldırarak, pürüzsüz bir sonuç sağlar. 

Öpülesi dudaklara sahip olmak için buraya tıklayın.

11. Serashine Çilekli Lip Scrub

E vitamini, şeker, hindistan cevizi yağı ve gıda pigmenti içeren bu tatlış ürün, el yapımı oluşuyla kalbimi fethetti.

İnsanın kaşığı alıp yiyesi geliyor vallahi. Buradaki linkten alabilirsiniz. 

Bakımlara doyamadım diyorsanız, şuraya da sizler için en güzel dudak maskelerini ekledim.

12. Missha Süt ve Bal Özlü Pürüzsüzleştirici Dudak Peelingi

Bal, süt, ve E vitamini içerikli bu peeling, nem hapsi sağlarken kırışıklıkların yumuşak görünmesini sağlar. Tüm cilt tipleri için uygundur. Kullanacağınızda dudak hattı boyunca yeterli ürünü masaj hareketleriyle uygulayıp durulayabilirsiniz. 

Bu leziz görünen peeling için linke tık tık!

13. Fiolas Lip Scrub

Yaz aylarında güneş ile temasta olan dudaklarımız kurur ve çatlar, dudakların etkili onarımı için ise ölü deriden arındırmak önemlidir. Fiolas bunun için içeriğinin tamamını doğadan elde ettiği bir karışım yarattı.

İçeriğinde hindistan cevizi yağı, kakao yağı, hint yağı ve hindistan cevizi şekeri bulunan peelingi buradaki linke tıklayarak inceleyin.

14. FENTY BEAUTY Pro Kiss'r Lip-loving Scrubstick

Fenty Beauty'nin ürünleri ilk çıktığından beri dillerden düşmüyor. Dudak bakımını da unutmayan Fenty Beauty, bu stick ile nazik bir peeling etkisi yaratmak için kayısı çekirdeği özü ile dudakları besler ve ultra dolgun bir etki sağlar.

Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

15. Zozu Dudak Peeling Eksfoliye Lipstick

Bu eksfoliye edici ruj, kurumuş dudaklarınızdaki ölü derileri yumuşatıp nazikçe dökülmelerini sağlar. Dudaklarınızı dolgunlaştırıp rengini eşitlemesi de cabası. 

Fiyatı şu an o kadar uygun ki, kaçırmayın derim. 29,90 TL'ye satın almak için tık tık!

Bahar Gelince Deri Ceketlerle Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Kombinleyeceğiniz Elbise Modelleri
Çeyiz Hazırlıkları Başlasın! En Beğenilen Damlatmayan Yağdanlıklar
Evde Kalıcı Oje Nasıl Yapılır, Püf Noktalarıyla Birlikte Anlatıyoruz!
Hepimizin Çok Beğenip Almaya Elinin Gitmediği Pahalı Parçaların Uygun Fiyatlı Muadilleri
Kullanmaktan Vazgeçemediğimiz En Sevilen Kozmetik Ürünler
Aktif Gürültü Engelleme Özelliğiyle Sizi Dünyadan Soyutlayacak Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklıklar

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!