Bu Kez Konseri İptal Edilen Şarkıcı Melek Mosso Oldu

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri iptal edidi. Bazı muhafazakar parti ve sivil toplum kuruluşları Mosso'nun kentte konser düzenlemesine tepki göstermişti. 

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konserinin iptal edildiği öğrenildi.

Daha önce Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sanatçı Melek Mosso'nun 3 Haziran'da bir konser vereceği duyurulmuştu. Ancak Isparta Belediyesi tarafından duyurusu yapılan konser için Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, 'Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?' demişti.

Melek Mosso'yu hedef alan Kaya, “Ülkemizde İslâmi hassasiyeti yüksek olarak bilinen ilimizde AKP belediyesince Gül Festivali namı ile düzenlenecek olan etkinliğe kültürümüze, inancımıza, ahlakımıza ve topyekun mukaddesatımıza saldırması ile bilinen Melek Mosso'nun sanatçı adı altında davet edilmiş olması, evliya yatağı olan ilimiz halkı tarafından şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşılanmıştır' demişti. 

Bazı sivil toplum kuruluşları da Melek Mosso konserinin iptali için çağrı yapmıştı. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından ortak yapılan yazılı açıklamada Melek Mosso 'Ahlaksızlığı özendiriyor' denilerek hedef alınmıştı. Açıklamada 'Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mız da yeri yoktur' denilmişti.

Hande Yener ve Ece Seçkin de hedef alınmıştı

Daha önce de Hande Yener ve Ece Seçkin'in konserlerinin iptal edilmesi için bazı siyasi parti ve dernekler tarafından başvurular yapılmıştı.

Hande  Yener'in Batman Petrolspor'un şampiyonluk kutlamasında vereceği konserin iptal edilmesi için Yeniden Refah Partisi ve Hüda Par Batman'da kampanya düzenlemişti.Ayrıca Ece Seçkin'in Düzcespor'un şampiyonluk kutlamasında vereceği konser için de  MHP’li Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin,  'Düzce muhafazakar bir yerdir, bayan bir şarkıcı getirilmesi Düzcelilere yakışmaz' demişti.

Belediye Başkanı Düzcespor'un Şampiyonluk Kutlaması'nda Kadın Sanatçının Sahne Almasından Rahatsız Oldu

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
25.05.2022

Evliyalar yata yata bütün şehirleri gezmişler herhalde. Memlekette her yer evliya yatağı.

25.05.2022

Memleketi yiyip bitiren bir kereden bir şey olmazcılar ahlaktan bahsediyor. Siz kimsiniz de sürekli din ve ahlak dersi alıyoruz ya? Ahlak anlayışı sadece içki ve giyinmek ile sınırlı olan ama kapalı kapılar ardında tuttuğunu siken tarayıcı geçmişi porno dolu olan kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyen para için her şekle girenler ahlaktan bahsedince komik oluyor. Vakıflarınızda çocuklara tecavüz ahlaksızlık değil, uyuşturucu kaçakçılığı ahlaksızlık değil, ihalede yolsuzluklar ahlaksızlık değil, sınavlarda başkalarının haklarını yemeniz ahlaksızlık değil, ormanları rant için yağmalamak ahlaksızlık değil ama festivallerde müzik dinlemek, eğlenmek ahlaksızlık öyle mi? Cehenneme kadar yolunuz var. Siyasal islam böyledir güçlendiğinde kendisinden başkasına özgürlük ve yaşam hakkı tanımaz. İnsanların temel hak ve özgürlüklerine hukuka aykırı bir şekilde çiğnerler.

26.05.2022

Az kaldı. hepsi yerin 7 kat dibindeki çukurlarına geri dönecek.

25.05.2022

Muhafazakarlar lafa gelince ''demokrat''lar ama aslında demokrasiden nefret eden kendilerinden başkasını önemsemeyen iğrenç varlıklar. 2000 sonrası kuşağın çoğunluğu bu gibi hamlelerden nefret ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (39)