Bu Kavga Bitmez! Jordyn Woods, Khloé Kardashian'ın Eski Sevgilisi James Harden ile Partide Yakalandı!

Jordyn Woods, Khloé Kardashian'ın eski sevgilisi James Harden ile aynı karede yakalandı.

Jordyn ve James Teksas'ta bir mekanda yan yana otururlarken görüntülendiler. Fakat video kısa sürede sosyal medyaya düştü ve görüntülerde James otururken, Jordyn onun önünde dans ediyordu.

Anlaşılan ikili kulübe ayrı ayrı gitti ama ortak arkadaşları vesilesiyle bir araya geldiler. Söylediklerine göre bu durum tamamen 'tesadüftü' ve Jordyn, James ile 'neredeyse hiç zaman geçirmedi'.

Bilmeyenler için de kısaca bir bilgi verelim. James şu an Houston Rockets'ta basketbol oyuncusu ve 'hayatının en kötü yılı' olarak belirttiği 2015 yılında Khloé ile sekiz aylık bir ilişkisi olmuştu. Hayatının en kötü yılı olarak tanımlamasının nedeni ise 'bütün bu ilginin hoşuna gitmemesi'.

Fakat Şubat ayından bu yana Jordyn ve Kardashian ailesinin yaşadığı bütün sorunlar düşünülünce çok tuhaf bir zamanda ortaya çıktı.

Haberlere göre Jordyn, yine Khloé'nin o zamanlar beraber olduğu Tristan Thompson ile takılmıştı. Dolayısıyla daha önceden de yuva yıkan kadın olarak Kardashian ailesinin düşmanlığını kazanmıştı. 😂

Jordyn, 'Red Table Talk' adlı programda Tristan ile olan ilişkisini yalanladı. Katıldıkları bir partide Tristan'ın kendisini öpmeye çalıştığını ama aralarında bir şey geçmediğini belirtti.

Keeping Up With the Kardashians'ın iki bölümünde ailenin haberleri öğrendiği zamanki tepkisi ve kamera arkasında neler olduğu gösterildi.

Üzerine bir de 17. sezonun fragmanında Khloé, Kylie'ye Jordyn'i özleyip özlemediğini ve onunla hala arkadaş olmak isteyip istemediğini soruyor.

Kylie ise soruya cevap vermekten kaçınıyor. Gerçekçi bir cevap yerine, herkesin büyüyebilmesi için bunların olması gerektiğini düşündüğünü belirtiyor.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
31.07.2019

onedio kardashianların Türkiye yayın organı gibi çalışıyorsun.

31.07.2019

bu s*iktiğimin kardaşyanları için her gün bi içerik yapmasanız şaşarım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ