Bu Kadar Hızlı Veda Beklemiyorduk: Survivor'da Kim Elendi?

Survivor All Star'da yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Sakatlanmalarla dolu geçen düellonun ardından yarışmaya kim veda etti?

Geçtiğimiz hafta Survivor'da Sahra'nın yarışmadan çekilmesi sonucu kadın yarışmacılar arasında eleme olmamıştı.

Bolca olaylı geçen haftada ilk dokunulmazlığı kaybeden taraf Mavi takım oldu ve eleme adayı olarak belirlenen ilk isim Hakan'dı.

İkinci dokunulmazlığı Kırmızı takımın kaybetmesiyle, her ne kadar bu durumu kabullenemese de Mustafa Kemal haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Moral düşüklüğünün de etkisiyle üçüncü dokunulmazlığı yine Kırmızı takım kaybetti. Takımın eleme adayı olarak belirlediği isim ise Bozok'tu.

Ve son dokunulmazlığı Mavi takım kaybederken, takımın belirlediği eleme adayı ise Dora oldu.

Mustafa Kemal ve Dora arasında oynanan ilk düellonun kazananı Mustafa Kemal oldu ve elenmekten kurtuldu.

Bozok ve Hakan arasındaki düellonun kazananı ise Bozok oldu.

Hakan ve Dora arasında oynanan son düelloyu 5-2 Hakan kazandı ve Dora elenerek yarışmaya veda etti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Survivor'da İki Yarışmacının Yakınlaşmasından Dilber'in Yepyeni Dansına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar
Çarkıfelek'in İlk Sunucularından Tarık Tarcan'dan Yıllar Sonra Gelen Mehmet Ali Erbil İtirafı!
Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var'a Katılan Kadın Şoke Etti: "Kocamın Telefonuna Casus Program Yükledim"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç Tutuklandı
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor