Bu Kaçıncı? Justin Bieber'ın Fotoğraf İsteyen Genç Hayranına Verdiği Aşağılayıcı Cevap

Etrafa öfke saçan pop yıldızı Justin Bieber bu sefer de hayranlarına kötü davrandığı için gündeme oturdu.

Söylenene göre 'Purpose' turnesi için Melbourne'a giden Justin'i, Sabah Helal adında heyecanlı bir hayranı darlayınca olan oldu.

20 yaşındaki Sabah, hayranlarından özür dilemek için 'Sorry' şarkısını yazan yıldızdan fotoğraf isteme hatasını yaptı.

Beyefendi de kızcağızı kişisel alanını ihlal etmekle suçladı.

Tamam, belki kulağa o kadar kötü gelmemiş olabilir. Sonuçta Justin zengin, yetenekli ve yakışıklı bir yıldız olmanın getirdiği baskıyla baş etmek zorunda. :)

Bu da doğal olarak istediği insana kaba davranma hakkını veriyor mu dersiniz? Aslında hayır.

Justin, kendi kibirli nefret kampanyasını oluşturabilecek bir tavırla kızcağıza "Şu haline bak. Midemi bulandırıyorsun." dedi.

Bak sen... Yok ya?

Bir de Sabah'nın tarafından bakalım. En sevdiğin, belki şarkılarını binlerce kez dinlediğin insan seni orta yerde aşağılıyor. Özgüven kalır mı?

'Kızımın gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı. Onunla tanışabilmek için ölüp biterken Justin onu aşağıladı.' dedi annesi.

Bu olaya tanık olan birisi Twitter'da böyle bir paylaşım yaptı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İddialara göre Justin o gece ilk birkaç şarkıyı söylerken ellerini ceplerinden çıkarmadı bile.

Bu kibir daha ne kadar devam edecek acaba? 😡

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
16.03.2017

Ses yok,yetenek yok,şarkıları desen İsmail Yk kıvamında,sanat adına bir bokum yaptığı yok,ama ego tavan.Hayranına da pek acımadım,olm niye 3 kuruşluk çocuğu yere göğe sığdıramıyorsunuz,sonra bana hay demedi e demez tabi şişirmişsiniz egolarını.Neyse çakılışı da sağlam olur bu bebenin.Britney Spears'ın,Lindsay Lohan'in,Amanda Bynes'ın kulvarına düşmesi yakındır.

16.03.2017

gerizekalı yetenek yok ne demek adamın kaç ödülü ve Grammy'si var sen ne hakla ona yeteneksiz dersin şarkıları ismail yk'ya mı benziyo mal adamın youtube'da 2 milyarı geçen şarkısı var Sorry adıda bilmiyosan şarkıyı zaten ÖL yani... sanat adına bişey yamıyomu sen gerçekten adamın 3 Kez GUİNNES rekorlar kitabına girdiğini biliyomusun Gerizekalı 3 kuruşluk mal da sensin cahilliğinden belli ediyosun zaten ne mal olduğunu Çakılışı sağlam olur diyosun adam zaten 2009'dan beri Billboard Hot 100 Ve 200 listelerinden çıkmıyo amk cahili mal

16.03.2017

Justin fangirl'leri kudurmuş yorumlarda. Casteğnneeğğ neeğğ diyorsuğnnn seğnnn.Castinin s*kindeğ biğle değilsinizz.. Şimdi gelir yine muhalefet olur. Buyrun sayın castin hayranı seni bekliyoruz. Kızın hayran olduğu insan(!) onu ünlü yapan insanlara senden iğreniyorum demesi kadar iğrenç ve saçma bir şey yok ve onu hala seven hayranları kadar beyinsiz insan yok.

@jdbbeibelieber e diyorsun sanırım :DDDD Sanki kendisi çok s*kinde :D:D

16.03.2017

Allah aşkına yıldım ben bu p*ç ten vallahi yeter ya bırakın artık şunu ne hali varsa görsün . Hayran dediğiniz ergen daha 17 sine gelmemiş kişiliği oturmamış idöl kime denir bilemeyen insanlardır ya of bıktım bunun haberlerinden denyo işte başka açıklaması yok ha bu arada o kıza sesleniyorum harbi salaksın bu denyonun böyle yapacağını bile bile sevip hala gidip görüyorsan sen süzme salaksın kızım nokta

16.03.2017

Piç ? Sen kim köpeksin amk orospusu

TÜM YORUMLARI OKU (164)