"Bu Işıltılı Hayatı Ben Seçtim" Diyen Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'la Evlilik Sorularını Duymazdan Geldi!

Yüzü olduğu markanın davetinde ışıl ışıl görüntülenen Pınar Deniz, muallakta kalan Kaan Yıldırım'la evlilik sorularına cevap verdi...

Üç sezon boyunca Yargı'da fırtınalar estiren güzel oyuncu Pınar Deniz, hepimize sürpriz olan Kaan Yıldırım aşkına iki buçuk seneyi aşkındır tam gaz devam ediyor biliyorsunuz!

Bir Melike Şahin konserinde görüntülenmeleriyle beraber başlayan aşklarını çok göz önünde yaşamasalar da zaman zaman birbirlerine taktıkları "cart curt" gibi enteresan lakaplarla ve paylaşımlarıyla gündeme gelen ikili kimilerinin favorisi olurken kimilerinin de en yapmacık bulduğu çiftlerden biri oldu.

Onlar ilişkilerini tatlı tatlı yaşamaya devam ettiler, hatta evlilik teklifi bile geldi! Fakat çok sık olmasa da birbirleriyle samimiyet kokan pozlarını paylaşan çift, ufuktaki evliliği kabul etmekle beraber özel hayatlarıyla ilgili konuşmak istemediklerini net bir şekilde belirttiler.

İkiliyi seven sevmeyen herkes artık düğün beklerken, Cannes'da boy gösteren Pınar Deniz, Show TV'den Ömür Sabuncuoğlu'na verdiği röportajda evlilik teklifi aldığı tarihi unutunca ortalık bir karışmış, "düğün iptal mi?" denmişti.

Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Düğün İptal mi? Kaan Yıldırım'la Evliliğe Gün Sayan Pınar Deniz Teklif Tarihi Sorusunu Gram Sallamadı!

Geçtiğimiz saatlerde, yüzü olduğu markanın davetinde ışıl ışıl görüntülenen Pınar Deniz, "evlilik ne zaman?" ve "çıkan ayrılık dedikoduları sizi yoruyor mu?" sorularına cevap verdi.

Gelin görün ki, kendisi yine evlilik tarihi mevzusunu geçiştirmeyi ve duymazdan gelmeyi tercih etti! "Her şey güzel gidiyor" diyerek konuyu kapatan ve davete sevgilisi Kaan Yıldırım olmadan teşrif eden Pınar Deniz, yine kafalarda koca bir soru işareti bıraktı!

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu iş evliliğe gidecek mi yoksa daha çok mu bekleriz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Metroda Gördüklerinden Rahatsız Oldu: Cem Davran'ın Gençlere Verdiği Abi Nasihatı Tartışma Yarattı!
Ajda Pekkan Konserine Giden Ezgi Mola'dan Bebek Bakımıyla İlgilenmeyen Kocasına Üstü Kapalı Gönderme!
Yaptı Yine Yapacağını: Ödül Töreninde Sahne Alan Hülya Avşar, KKTC Cumhurbaşkanının Korumasına Yürüdü!

Popüler İçerikler

Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
YORUMLAR
13.06.2024

Bak burda bi capanoglu var bence. Pinar hayla Urgancioglu ile birlikte ya da Kaan onu bırakmıyor. Bu kaçamak cevapların illa bi sebebi vardır. Bu Kaanlar neden bu kadar paylaşılamaz oldu, tövbe estağfurullah. 😁 Ben de bi Kaan bulam bari paylasilamayandan. 😅

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ